Baietelul care se teleporteaza intr-o transmisiune in direct! Oamenii au luat-o razna cand au vazut ce se intampla intr-o secunda. VIDEO socant

Publicat: 14 Dec. 2018, 10:40 Viral

Momentul in care se copilul se "materializeaza" a fost surprins cu ajutorul camerelor.

Baietelul care se teleporteaza intr-o transmisiune in direct a reusit sa ii socheze pe internauti. Momentul nu tocmai obisnuit s-a petrecut recent, iar imaginile au fost distribuite de un numar mare de oameni, pe retelele sociale.

In filmuletul care a circulat pe Twitter, se poate vedea clar cum copilul nu era nici macar in apropierea cadrului spre care era atintita camera de luat vederi. Ba mai mult, acesta pare sa isi fi facut aparitia de nicaieri!

Baietelul care se teleporteaza intr-o transmisiune in direct

In imaginile video, totul se petrece in doar cateva secunde. Baietelul care se teleporteaza intr-o transmisiune live a stirilor de la BBC poate fi vazut foarte clar. De asemenea, multi au crezut initial ca e vorba de vreun trucaj, dar cum acele imagini erau difuzate chiar atunci, aceasta ipoteza a fost rapid exclusa. Mai mult, copilul poate fi vazut cand merge de mana cu un adult, cel mai probabil parintele sau.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Dec. 2018, 10:40 Viral
Pe aceeași temă