Selly și-a lansat butonul de 100.000 de abonați în spațiu! “Are o însemnătate specială pentru mine!”

Publicat: 23 nov. 2021, 11:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Selly este primul vlogger din Europa care a decis să își lanseze butonul de Youtube în spațiu. Și a reușit acest lucru, cu ajutorul specialiștilor de la Sent into Space, din Marea Britanie.

Am ales butonul de 100.000 de abonați, întrucât are o însemnătate specială pentru mine, a fost primul premiu luat pentru activitatea mea din online. L-am primit în 2015, când, la 14 ani, am atins suma de 100.000 subscriberi, spune Selly.

Astfel, trofeul primit de vlogger la vârsta de 14 ani a ajuns la o înălțime de trei ori mai mare decât un avion. Selly a făcut un vlog pe YouTube în care le-a arătat internauților, pas cu pas, cum a decurs totul.

Butonul ăsta o să urce 35 de kilometri în spațiu și o să aterizeze la 120 de kilometri distanță, iar noi trebuie să ghicim unde va ateriza și să fim acolo înainte să o facă”, a spus Selly pe YouTube.

E cel mai cunoscut vlogger din România, cântăreț, dar și actor și, mai nou, co-producător. Selly va lansa în curând filmul Tabăra, alături de Gami, Mădălin, Dia și Pain. Alături de el își vor face apariția și nume precum Dorian Popa și Matei Dima (BRomania).

Selly: ”Creșterea mea în popularitate nu a fost una spontană”

Când și de unde a pornit la Selly această pasiunea pentru vlogging și youtube? Se pare că încă din copilărie, chiar de la vârsta de 9 ani!

Pasiunea pentru youtube, pentru vlogging, pentru filmat, pentru montaj, mi-am descoperit-o pe când aveam 9-10 ani. Încă de pe atunci, de când îmi rugăm părinții să îmi cumpere o mică cameră de filmat ca să îmi fac mâna pe genul ăsta de activitate. Eram foarte foarte fascinat încă de atunci de tot ce înseamnă universul ăsta cinematografic, de la emisiuni TV până la filme, de la seriale până la vloguri, mă fascina orice era video, orice era entertainment, am știut din start că pe zona asta vreau să mă duc, mi se părea ceva pur și simplu intangibil. Aș fi dat orice să pot să ajung pe un platou de filmare sau să iau parte la o producție cum facem acum, în prezent, o grămadă de producții de acest fel! Pasiunea a venit de când eram foarte-foarte mic!

Creșterea mea în popularitate nu a fost în niciun caz una spontană și a fost una care s-a întâmplat gradual, o creștere pas cu pas, ca să spun așa! Cea mai rapidă perioadă de creștere a fost într-adevăr în ultimi 3 ani de zile. Însă, de când m-am apucat, de acum 9 ani și până acum 3 ani de zile, treptat, treptat-treptat am început să cresc în numărul de vizualizări, în numărul de abonați, în numărul de aprecieri și așa mai departe! Dar totul s-a întâmplat pas cu pas, nu a fost nimic peste noapte. A fost prin multă muncă, mulți ani de creat conținut. Încă de la 11 ani și până acum când am 20, cu asta mi-am ocupat timpul și pas cu pas am reușit să cresc„, a povestit Selly într-un interviu exclusiv pentru Ciao.ro

În ce a investit primii bani de pe Youtube

Și pentru că dragostea pentru vlogging a fost mare și din prima, atunci când a reușit să își câștige primii bani din youtube, Selly și-a cumpărat o cameră pentru filmat, de care a fost extrem de mândru și de încântat la momentul respectiv!

Primii bani câștigați de mine erau undeva la 2500 de lei, cred că se acumulase mai multe plăți lunare de la youtube în contul bancar, undeva prin 2014. Am folosit acei 2500 de lei ca să îmi cumpăr o cameră, o cameră entry level, de început, DSLR se numește, dar unul, mă rog, unul slab, însă consider că, de fapt, a fost o investiție foarte-foarte bună, având în vedere câte vloguri și câte vizualizări am filmat cu camera pe care am cumpărat-o atunci la 13 ani din primii mei bani. Cred că a fost una dintre cele mai bune investiții din viața mea!„, a mai spus Selly pentru Ciao.ro.

Publicat: 23 nov. 2021, 11:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă