Papa Francisc le-a oferit credinciosilor o lectie uimitoare de viata! Ce a facut atunci cand un baietel mut s-a urcat pe scena si a inceput sa se tina de nazbatii VIDEO

Publicat: 30 Nov. 2018, 16:34 Viral

Papa Francis a reusit sa le ofere crestinilor o lectie uimitoare de viata.

Suveranul pontif a avut de-a face cu o situatie neobisnuita, in timpul unei slujbe. Papa Francisc le-a dat tuturor o lectie uimitoare de viata, imediat ce a observat si el un baietel care se afla pe scena si facea nazbatii.

Copilul avea o deficienta de vorbire, iar mama lui a incercat rapid sa il ia din spatiul in care nu avea voie sa se joace, fiind considerat un cadru sobru si religios. Papa a decis insa sa nu-l intrerupa pe micutul de 6 ani. Intregul moment inedit a fost filmat.

Papa Francisc le-a oferit credinciosilor o lectie uimitoare de viata

Papa Francisc le-a oferit oamenilor o lectie uimitoare de viata. Totul s-a petrecut miercuri, la Vatican, in timpul audientei generale. Un copil de 6 ani, pe nume Wenzel Wirth, a fugit de langa mama lui si s-a napustit pe scena unde se afla Papa.

Nici jandarmii de la Vatican, dar nici membrii Garzii Elvetiene nu au intervenit. Mama acestuia, o argentiniano-italiana, s-a grabit sa isi ia copilul de pe scena, explicandu-i Papei ca baietelul sau nu poate vorbi.

Intregul moment neobisnuit a fost filmat, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp, fiind distribuite in numar record de catre internauti. „Lasati-l in pace!”, a spus Papa Francis, care a profitat de moment le-a vorbit tuturor despre libertate si credinta in Iisus, noteaza mediafax.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2018, 16:34 Viral
Pe aceeași temă