A murit Alfie Evans, micutul britanic al carui deces a fost hotarat de judecatori! Mesajul dureros al tatalui copilului de 1 si 11 luni

Publicat: 29 Apr. 2018, 18:45 News 4

A murit Alfie Evans, micutul britanic al carui deces a fost hotarat de judecatori! Mesajul dureros al tatalui copilului de 1 si 11 luni.

Instantele juridice din Anglia l-au condamnat la moarte prin deconectarea de la aparatele care il mentineau in viata. Copilul a fost spitalizat din luna decembrie 2016. El suferea de o boala neurologica degenerativa rara, care nu a fost definitiv diagnosticata de medici, si era tinut in viata cu ajutorul aparatelor.

Parintii micutului s-au luptat din rasputeri ca Alfie sa nu fie deconectat de la aparate. Atat Papa Francisc, cat si guvernul italian au solicitat aprobarea continuarii mentinerii in viata a lui Alfie si cautarea unui tratament in Italia, unde un spital de copii a propus preluarea pacientului.

Luni seara, medicii l-au decuplat pe Alfie de la aparate. Cu toate acestea, baietelul si-a dorit sa traiasca si respira fara aparate. Tatal lui a marturisit ca starea sa era semnificativ mai buna decat evaluarea medicala.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Apr. 2018, 18:45 News 4
Pe aceeași temă