Mariana Moculescu, job nou in Germania! Cu ce se ocupa de cand a plecat din Italia

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:10 Vedete

Horia Moculescu si sotia lui au divortat in anul 2000. Atunci, Mariana a decis sa plece din Romania dupa ce a avut o relatie si cu Cristi Marin.

Bruneta s-a mutat o perioada in Italia unde s-a intretinut cum a putut. O perioada, aceasta a facut si videochat, pana in momentul in care a avut probleme. De atunci, Mariana Moculescu are un job nou in Germania, noua tara in care s-a mutat recent.

Germania ii prieste Marianei Moculescu. Fosta sotie a lui Horia Moculescu, cu care s-a impacat de dragul fiicei lor, lucreaza intr-un restaurant cu specific italienesc. Aceasta nu va face sarbatorile in tara, alaturi de fiica sa. Nidia Moculescu are 27 de ani si este fata lui Horia si a Marianei.

Mariana Moculescu, job nou in Germania!

Mariana Moculescu, job nou in Germania!„Nu cred că voi veni de sărbători în România, nici nu am decis cu cine le voi petrece. Sunt stabilită în Munchen și mi-e foarte bine. Imediat ce am ajuns aici, mi-am găsit de muncă la un restaurant cu specific italienesc’, a declarat Mariana Moculescu pentru Click!

Mariana Moculescu, job nou in Germania!In vara lui 2018, Mariana Moculescu si fiica ei, Nidia Moculescu, au fost protagonistele unui scandal urat. Cele doua s-au certat la tv. Mariana Moculescu da vina pe Horia Moculescu, fostul ei sot, pentru defectele Nidiei.

Mariana Moculescu, job nou in Germania!„Este de neiertat ce a făcut Horia Moculescu! Copilul ăsta e în halul asta numai din cauza lui. Moșul ăsta mi-a mâncat sufletul!… Uite ce ne-a făcut acest Moculescu. El ne-a separat’, a spus Mariana Moculescu.

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:10 Vedete
Pe aceeași temă