Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. De ce nu mai regreta despartirea de mama copiilor sai

Publicat: 09 Dec. 2018, 15:01 Vedete

La doi ani de cand s-au despartiti si au intentat divort, vedetele nu au gasit nicio modalitate de a se reconcilia, macar de dragul copiilor.

Acum, surse din anturajul actorului sustin ca Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Si totul dupa procesul de custodie extrem de agresiv pe care actrita l-a intentat dupa separarea de actor. Conform hollywoodlife.com, lupta apriga din tribunal i-a deschis ochii lui Brad Pitt.

Dupa ce a vazut cat de razbunatoare e cu el, Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. In septembrie 2016, actrita a intentat divortul. Dupa o lupta de 2 ani pentru custodia copiilor, Brad si-a dat seama langa cine a locuit in acesti ani.

Actorul de 54 de ani a fost tinut la distanta de cei sase copii ai cuplului. Avocatii Angelinei Jolie au facut tot posibilul pentru ca cei mici sa nu intre deloc in contact cu parintele lor.

„Brad crede ca Angelina si tacticile ei de divort sunt de o ipocrizie maxima. Este razbunatoare si vrea sa controleze tot. Procesul lung de a isi separa vietile si razboiul dus pentru custodia copiilor i-au intarit convingerile lui Brad. E din ce in ce mai convins ca a facut bine sa divorteze de Angelina”, sustine o sursa din anturajul celor doi, pentru HollywoodLife.com.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Dec. 2018, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă