Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. De ce nu mai regreta despartirea de mama copiilor sai

Publicat: 09 dec. 2018, 15:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

La doi ani de cand s-au despartiti si au intentat divort, vedetele nu au gasit nicio modalitate de a se reconcilia, macar de dragul copiilor.

Acum, surse din anturajul actorului sustin ca Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Si totul dupa procesul de custodie extrem de agresiv pe care actrita l-a intentat dupa separarea de actor. Conform hollywoodlife.com, lupta apriga din tribunal i-a deschis ochii lui Brad Pitt.

Dupa ce a vazut cat de razbunatoare e cu el, Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. In septembrie 2016, actrita a intentat divortul. Dupa o lupta de 2 ani pentru custodia copiilor, Brad si-a dat seama langa cine a locuit in acesti ani.

Actorul de 54 de ani a fost tinut la distanta de cei sase copii ai cuplului. Avocatii Angelinei Jolie au facut tot posibilul pentru ca cei mici sa nu intre deloc in contact cu parintele lor.

„Brad crede ca Angelina si tacticile ei de divort sunt de o ipocrizie maxima. Este razbunatoare si vrea sa controleze tot. Procesul lung de a isi separa vietile si razboiul dus pentru custodia copiilor i-au intarit convingerile lui Brad. E din ce in ce mai convins ca a facut bine sa divorteze de Angelina”, sustine o sursa din anturajul celor doi, pentru HollywoodLife.com.

Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina Jolie

Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina JolieProcesul de custodie a devenit aprig in luna iunie. Un judecator i-a atras atentia Angelinei Jolie, de 43 de ani, ca isi raneste copiii incercand sa le limiteze accesul la tata. Singurul copil care avea dreptul de a alege daca vrea sa isi vada tatal sau nu era Maddox, de 17 ani.

Judecatorul i-a spus Angelinei ca „neavand o relatie cu tatal lor, copiii vor avea de suferit. Este critic pentru fiecare in parte sa aiba o relatie sanatoasa si puternica atat cu mama, cat si cu tatal.”

Angelina Jolie si Brad Pitt au incheiat procesul de custodie

Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina JolieExista o posibilitate ca, daca Angelina le refuza dreptul de a isi vedea tatal, copiii sa isi doreasca sa locuiasca numai cu tatal lor. Asa ca Angelina s-a inmuiat si i-a acordat drept de vizita lui Brad Pitt. In urma cu cateva zile, cei doi au ajuns la o intelegere finala.

„A fost devastat o perioada pentru ca a pierdut-o pe Angelina. Dar, dupa ce a vazut partea ei urata din timpul divortului si procesului de custodie, Brad e usurat. Stie in inima lui ca face ce e mai bine pentru el si pentru familia sa. Asteapta ca totul sa se termine si sa isi inceapa viata de dupa Angie”, sustine sursa sus citata.

Brad Pitt se bucura ca a divortat de Angelina JolieCum procesul de custodie s-a incheiat, cele doua vedete mai au de rezolvat partajul. In plus, tribunalul trebuie sa decida si daca sotia va primi pensie de la fostul ei sot.

Publicat: 09 dec. 2018, 15:01 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×