DJ Wanda se marita cu un australian. Cu ce se ocupa barbatul si cum s-au cunoscut!

Publicat: 09 Dec. 2018, 14:12 Vedete

Bate, bate inima pentru vedeta noastra care s-a indragostit pana peste cap si are planuri mari de viitor cu australianul ei.

DJ Wanda se marita cu un australian pe care l-a cunoscut in urma cu 5 luni. Numele lui este Karl si e pasionat de Hard Enduro. Vedeta sustine ca are planuri de nunta pentru viitorul apropiat. De cand s-au cunoscut, cei doi au petrecut aproape fiecare zi impreuna.

DJ Wanda si Karl au multe in comun. Unul din lucrurile care ii leaga e pasiunea lor pentru cursele de Hard Enduro. Barbatul concureaza la semi-profesionisti si a castigat multe curse ale acestui sport.

DJ Wanda se marita cu un australian

„Amândurora ne plac motoarele, însă Karl a dus mai departe setea de adrenalină și participă la tot felul de concursuri de semi-profesioniști. Are foarte multe motociclete în garajul casei lui din Londra, iar eu am o Yamaha aici, în România.

Vara trecută, împreună cu doi prieteni, a făcut o expediție pe două roți din Londra până la Polul Nord. Vara viitoare vrem să vedem împreună Europa «călare» pe motor”, spune DJ Wanda, citata de click.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Dec. 2018, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă