DJ Wanda se marita cu un australian. Cu ce se ocupa barbatul si cum s-au cunoscut!

Publicat: 09 dec. 2018, 14:12 Autor: D. C. Vedete

Bate, bate inima pentru vedeta noastra care s-a indragostit pana peste cap si are planuri mari de viitor cu australianul ei.

DJ Wanda se marita cu un australian pe care l-a cunoscut in urma cu 5 luni. Numele lui este Karl si e pasionat de Hard Enduro. Vedeta sustine ca are planuri de nunta pentru viitorul apropiat. De cand s-au cunoscut, cei doi au petrecut aproape fiecare zi impreuna.

DJ Wanda si Karl au multe in comun. Unul din lucrurile care ii leaga e pasiunea lor pentru cursele de Hard Enduro. Barbatul concureaza la semi-profesionisti si a castigat multe curse ale acestui sport.

DJ Wanda se marita cu un australian

„Amândurora ne plac motoarele, însă Karl a dus mai departe setea de adrenalină și participă la tot felul de concursuri de semi-profesioniști. Are foarte multe motociclete în garajul casei lui din Londra, iar eu am o Yamaha aici, în România.

Vara trecută, împreună cu doi prieteni, a făcut o expediție pe două roți din Londra până la Polul Nord. Vara viitoare vrem să vedem împreună Europa «călare» pe motor”, spune DJ Wanda, citata de click.ro.

DJ Wanda simte ca el e jumatatea ei

DJ Wanda se marita cu un australian.Karl este din Australia, dar in urma cu 17 ani s-a mutat in Londra. A dezvoltat o afacere de succes in constructii. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

DJ Wanda se marita cu un australian.“Karl este, foarte probabil, bărbatul pe care l-am căutat toată viața mea. Este dur și foarte sensibil în același timp, combinația fatală pentru mine. Ne facem planuri de viitor împreună, iar el mă susține în tot ceea ce fac.

DJ Wanda se marita cu un australian.Îmi dă sfaturi în ceea ce privește afacerea mea cu salonul de tatuaje și mă încurajează să extind business-ul și la Londra. Căutam acum un spațiu pentru ca «Wanda Tatoo» să existe și la Londra din primăvara anului viitor”, adaugă DJ Wanda.

Publicat: 09 dec. 2018, 14:12 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă