Schimbari la Exatlon Romania. Concurentii au aflat cele mai proaste vesti de la Cosmin Cernat VIDEO

Publicat: 09 Dec. 2018, 12:50 Vedete

Sezonul doi al emisiunii de la Kanal D nu se bucura de audientele pe care primul sezon, cel de debut, le-a avut.

Disperati sa recupereze, producatorii au facut cateva schimbari la Exatlon Romania. Concurentii au fost nemultumiti de cele auzite de la prezentatorul Cosmin Cernat. Din nefericire pentru ei, trebuie sa se conformeze cum sunt legati de un contract.

Schimbari la Exatlon Romania: nu va mai exist jocul pentru vila. Toti concurentii care au ramas in competitie vor sta in casa. In plus, jocurile nu mai sunt in echipa, ci individuale. Ceea ce inseamna ca totul se transforma intr-o competitie si mai acerba.

Cristi Pulhac și Mădălina Predoi nu vor mai sta în baracă


„Trei sferturi din Exatlon am trăit acolo. Nu ştiu dacă voi plânge când voi pleca şi-mi voi lua rămas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de trăit acolo. Ştiu şi ei cum e. Mă bucur că într-un final plec de acolo”, a spus fostul fotbalist.

„Mă bucur foarte mult că deja suferim de frig noaptea. Nu mă aşteptam când am venit la Exatlon să stau doar acolo. Mă bucur enorm şi de-abia aştept să îmi iau la revedere de la baracă. Nu am niciun regret”, a precizat și Mădălina pe marginea acestui subiect.

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Dec. 2018, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă