Lidia Buble si Razvan Simion fac o ”galagie” de bani de Revelion. Ce planuri au pentru ora 5 dimineata

Publicat: 09 Dec. 2018, 11:35 News 3

Seara de Anul Nou este una extrem de profitabila pentru multi artisti din Romania care prind concerte toata noaptea.

Lidia Buble si Razvan Simion fac o ”galagie” de bani de Revelion. Cantareata in varsta de 25 de ani are deja planuite niste concerte. Iubitul ei in varsta de 38 de ani, care este si impresarul ei, i-a facut deja program artistei.

Lidia Buble canta de Revelion in Bucuresti si in imprejurimile orasului. Pana in prezent, Razvan Simion nu i-a ales toate concertele, dar o va face. Dupa ce se va termina cea mai aglomerata noapte din an pentru ea, artista pleaca in vacanta.

Lidia Buble si Razvan Simion fac o ”galagie” de bani de Revelion

„Ea va cânta în Bucureşti şi în împrejurimi, n-am fixat încă toate concertele. Avem trei-patru evenimente, dar e posibil să mergem şi spre munte. Nu s-au încheiat toate negocierile, aşteptăm finalizarea programului. Preţurile sunt negociate pentru că noaptea de Revelion e cea mai scumpă, aşa că nu avem o sumă totală.

Iar eu voi prezenta un spectacol în cea mai mare parte a serii. Dimineaţă, la ora 5.00 ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1”, a marturisit Razvan Simion conform click.ro.

Publicat: 09 Dec. 2018, 11:35 News 3
Pe aceeași temă