Iulia Albu, atac la Oana Roman si Andreea Balan. Le-a jignit pe vedete din cauza tinutelor alese

Publicat: 08 Dec. 2018, 17:08 Vedete

Fashion editorul de la Kanal D face ce face si jigneste tinute alese de vedetele din showbizul autohton.

Dupa ce s-a luat de Geanina Ilies, Ozana Barabancea si Andreea Raicu, Iulia Albu iese la atac la Oana Roman si Andreea Balan. Cele doua vedete s-au afisat la evenimente mondene in tinute care nu au fost pe placul Iulie Albu.

Si, dupa cum bine stiti, rubrica WOW sau Bau! s-a mutat pe blogul ei. Acolo, Iulia Albu taie si spinteca dupa bunul sau plac. De data aceasta, a ales doua tinute colorate si tipatoare. Una este a Andreei Balan, iar alta este a Oanei Roman pe care a criticat-o intens in ultimii ani.

Iulia Albu, atac la Oana Roman

„Viața e roz și roz este și Oana câteodată, măcar de-ar fi toată Dacă vrei să fii roz și să arăți ca o brioșă expandată… o poți face indiferent că ai 45 sau 145 de kilograme. Important este să o faci bine. În niciun caz cu cizme negre lungi, geantă neagră, și machiaj și coafură de asistentă tv. Altora le iese chiar foarte bine… dar altele știu cum să o facă.

Dacă ești grasă și frumoasă… citește pe iuliaalbu.com cum să porți roz și albastru pentru o apariție senzațională. Cred că v-ați prins deja că nu este cazul Oanei Roman… Nota: -∞”, a scris Iulia Albu pe blogul ei, despre rochia roz a Oanei Roman.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Dec. 2018, 17:08 Vedete
Pe aceeași temă