Cosmin Cernat, un tată dedicat pentru copiii săi: „Să vă faceți treaba cât puteți de bine, oriunde vă duce viața!”

Publicat: 25 feb. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cosmin Cernat, unul dintre prezentatorii din garda veche a televiziunii, este dincolo de micul ecran, un tată devotat.

Prezentatorul de la Kanal D, în vârstă de 48 de ani, este căsătorit de 14 ani cu Mădălina Moroșanu, de profesie producătoare TV și, deși nu au copii împreună, cei doi se bucură de familia mare și frumoasă pe care și-au creat-o.

În timp ce Cosmin Cernat are două fiice – Maya (14 ani) și Ayana (20 ani) din mariajul cu atleta Monica Iagăr, soția lui are un băiat, Matei (18 ani), dintr-o căsătorie anterioară.

Cosmin Cernat, un tată dedicat pentru copiii săi

De-a lungul anilor, copiii s-au integrat de minune, iar prezentatorul TV este extrem de apropiat de cei trei copii ai săi. Iar când vine vorba de fetele sale, Cosmin Cernat se consideră extrem de protectiv și atent. Atât de mult încât se consideră mai mult decât un tată de fete, după cum mărturisea el în urmă cu un an într-un interviu pentru fanatik.ro.

„Eu nu cred că sunt tată de fete, eu cred că am fost un fel de bunic pentru copiii mei… Cei foarte apropiați mie știu că iubesc copiii foarte mult și mă comport ca atare. Legat de impactul social media asupra tinerilor și de dependența de tehnologie, aici discuția este lungă; din punctul meu de vedere, totul trebuie să plece de la părinți, de la felul în care copiilor li se explică foarte clar, cu subiect și predicat, că tehnologia e bună, că avem nevoie de ea, că ne face viață mai ușoară.

Și că trebuie să se ferească de ea în exces. De asemenea, e greu de înotat, de trăit în marea asta de informații care nu pot fi verificate. Dacă reușești să îți găsești echilibrul, e ok, dar e mult de lucru în direcția asta”, a declarat omul de televiziune, conform demamici.ro.

Într-o postare pe Instagram, din urmă cu un an, Cosmin Cernat le transmitea un mesaj din suflet fetelor sale:

„SĂ VĂ FACEȚI TREABA CÂT PUTEȚI DE BINE, ORIUNDE VĂ VA DUCE VIAȚA. Chiar dacă o să dați cu mopul sau o să lucrați la recepție sau pe câmp. Până acum voi, Maya și Ayana, chiar asta ați facut. Ceremoniile sunt frumoase, dar niciodată nu arată munca din spatele lor. Voi chiar ați muncit. Eu sunt tot unde știți. Unde trebuie. La locul meu. TATA.”

Foto: social media

Publicat: 25 feb. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă