Cine va prezenta „Insula de 1 milion” de la Kanal D? Ciao.ro a aflat în exclusivitate

Publicat: 15 feb. 2024, 14:03 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

În curând, „Insula de 1 milion”, mai cel amplu experiment social realizat de o televiziune din România, va fi noua senzaţie a micului ecran, la Kanal D! O luptă dramatică pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România, într-un reality de aventură electrizant, va ţine milioanele de fani ai genului în faţa micilor ecrane, la Kanal D.

O emisiune de o asemenea magnitudine aşteapta un prezentator pe măsură, iar numele celui/celei care se va afla la cârma super producţiei „Insula de 1 milion” va fi dezvăluit astăzi, în cadrul Ştirilor Kanal D de la ora 19:00. Însă, Ciao.ro a aflat în exclusivitate numele gazdei acestui show grandios. Ei bine, este nimeni altul și unicul Cosmin Cernat!

Cine va prezenta „Insula de 1 milion” de la Kanal D

Prezentatorul show-ului „lnsula de 1 milion” se va afla în această seară, în platoul Ştirilor Kanal D şi va răspunde întrebărilor adresate de Christian Sabbagh, prezentatorul principalului grupaj informativ al zilei.  Noi detalii, dezvăluiri despre o emisiune ce va aduce un suflu nou în materie de spectacol de televiziune vor fi făcute publice chiar de prezentatorul show-ului „Insula de 1 milion”.

„Insula de 1 milion” este un adventure reality show în care regulile sociale trebuie inventate şi în care prietenia, inteligenţa socială sunt cei mai buni aliaţi. La intrarea în concurs, fiecare concurent primeşte o brăţară în valoare de 20.000 de lei. Cele 50 de brăţări valorează împreună 1.000.000 de lei, miza uriaşă a competiţiei. Concurenţii vor înainta în concurs pe măsură ce adună cât mai multe brăţări, fie în urma probelor la care sunt supuşi, fie „moştenind” brăţări de la cei care părăsesc competiţia. La „Insula de 1 milion”, brăţara este cel mai râvnit accesoriu, iar prietenia valorează o avere.

Telespectatorii vor avea parte, în curând, de o experienţă TV unică, o competiţie individuală plină de dramatism, care readuce în discuţie teme şi valori general umane precum prietenia, empatia, dorinţa de autodepăşire. Cosmin Cernat, prezentatorul super show-ului  „Insula de 1 milion”, își va face apariţia în această seară, la Ştirile Kanal D de la ora 19:00.

Publicat: 15 feb. 2024, 14:03 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă