Viata trista a Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!” Isi plateste avocatul cu meditatii si s-a mutat in Chitila din Primaverii!

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:19 News 3

La cei 78 de ani ai sai Mioara Roman nu are bani sa-si plateasca avocatul care sa o apere de statul care ii cere o suma exorbitanta.

Drama Mioarei Roman! „Petre nu mă mai caută. Silvia nu-l lasă nici să mă sune!” Petre Roman si Mioara Roman sunt despartiti de mai bine de 11 ani, iar daca intre timp el si-a refacut viata cu alta femeie si are si un alt copil pentru fosta lui sotie lucrurile n-au mers deloc bine.

Mioara Roman are acum 78 de ani si in ultima parte a vietii a ajuns sa aiba mari probleme financiare. Are o pensie de 3.200 de Ron, care pentru majoritatea batranilor din Bucuresti este considerat destul de mult, dar din banii astia trebuie sa plateasca chirie si sa se intretina in totalitate singura.

Pe langa asta statul a dat-o in judecata pentru a recupera de la ea suma de aproape 500.000 de euro constand in chirie restanta pentru vila din Primaverii pe care a ocupat-o timp de mai multi ani dupa ce sotul ei nu a mai ocupat nicio demnitate publica.

Isi plateste avocatul, care se ocupă de procesul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), în meditaţii. ”Cezar este un avocat tânăr, de 34 de ani, care a ales să mă reprezinte pro bono. În schimb, mi-a cerut să-l învăţ araba”.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:19 News 3
Pe aceeași temă