EXCLUSIV | Laurette a câștigat procesul cu agresorul de la hotel + Cu ce se ocupă în Franța: “Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară”

Publicat: 14 mai 2023, 11:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Laurette își “strigă” victoria căci a câștigat procesul cu Marian Tătic, agresorul din camera de hotel. Coșmarul pare să fi luat sfârșit pentru frumoasa mulatră care a suferit timp de doi ani după cele întâmplate. Marian Tătic pare să își fi primit pedeapsa, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare, fiind obligat să plătească și daune morale de 13.000 de euro.

A plecat o perioadă în Franța, la Paris, acolo unde  a început noi proiecte profesionale iar fiica ei s-a adaptat de minune la școală, însă a revenit de puțin timp în București pentru a participa la mai multe evenimente dar și pentru a se ocupa de salonul ei de masaj. În tot acest timp, Laurette nu a avut liniște și se gândea cât de mult își dorește să poată ieși învingătoare din toată această poveste care i-a provocat adevărate insomnii.

Laurette a câștigat procesul cu agresorul de la hotel!

“Consider că s-a făcut dreptate vizavi de întâmplarea de acum doi ani, în care am fost victima acestui individ dubios (inculpat)… Am dorit să răspund public, nu prin cuvinte ci prin hotărârea instanței! Vreau să le mulțumesc puținilor oameni care au crezut în mine și în adevărul meu încă din prima secundă, celor care m-au încurajat și susținut să merg până în pânzele albe pentru adevărul meu și să mă lupt cu încredere în Dumnezeu.

Sper ca toate femeile care trec prin așa ceva să învețe ceva din exemplul meu și să lupte să se afle adevărul, să nu se lase călcate în picioare, batjocorite, lovite și închise sau alte violențe din partea unor agresori doar pentru simplu fapt că lumea vorbește. Să nu le pese de minciunile altora sau de gura lumii”, ne-a împărtășit Laurette.

“Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară”

“Timp de doi ani am suferit, am plâns și am luptat ca o fiară chiar dacă de foarte multe ori îmi doream să renunț, timp în care am fost denigrată și batjocorită de lume și de presă dar nimeni nu a vrut să afle cine este acest individ care a sechestrat, lovit și  amenințat multe fete, dovezi care au fost depuse la dosar.

Uneori e bine să taci și să lupți în liniște. Atunci când Dumnezeu cu brațele sale este lângă tine nimeni nu poate fi împotriva ta. Mulțumesc domnului avocat Vlad Hosu care este cel mai bun avocat și cel mai bun om pe care l-am întâlnit în viața mea. Sfatul meu este să lupți cu încredere atunci când știi că deții adevărul și te uiți în oglindă și știi că ești un om demn și binecuvântat”, au fost cuvintele lui Laurette după ce a aflat că a câștigat procesul.

În urmă cu doi ani, Laurette s-a întâlnit cu Marian Tătic într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Capitalei, cu scopul de a întreține relații intime, așa cum s-a tot scris, în final declanșându-se un scandal monstru între ei. Laurette l-a acuzat atunci pe afacerist, spunând că acesta ar fi agresat-o, așa că a depus plângere împotriva lui la poliție. De aici s-a ajuns la proces și tribunal.

Își dorește o relație serioasă

Laurette este o femeie frumoasă care nu a avut așa mare noroc în dragoste.

“Îmi doresc o relație sănătoasă și serioasă cu aceleași planuri de viitor, același drum și aceleași aspirații, un bărbat responsabil care să aibă grijă de mine și fetița mea, un om bun, credincios și în primul rând să primeze respectul în relația noastră”, mărturisea Laurette, la începutul acestui an, cu privire la ceea ce își dorește pe viitor în materie de relații.

De asemenea, sexy mulatra a povestit atunci într-un interviu pentru Ciao.ro că nu se consideră ghinionistă în dragoste.

“Nu cred că am ghinion, așa este cursul vieții. Cred că Dumnezeu are pentru fiecare persoană ceva pus deoparte iar eu cred că încă nu am reușit să îmi cunosc sufletul pereche însă nu regret nimic din alegerile mele pentru că atunci când iubesc, iubesc cu toată voința mea.

Nimic nu este întâmplator și cred că fiecare om vine și pleacă din viața ta sau a noastră atunci când și-a terminat misiunea. De la fiecare om din viața noastră avem câte ceva de învățat iar eu am învățat că iubirea de sine e cea mai importantă și că trebuie să îți acorzi ție iubire și nu altora!”,  a mai adăugat Laurette.

Publicat: 14 mai 2023, 11:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă