O celebră avocată a fost găsită fără viaţă!

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:37 Arhiva
O celebră avocată a fost găsită fără viaţă!

Monica Anton, o avocată celebră din Piatra Neamț, fost viceprimar și apărător al colonelului de Jandarmi Sebastian Cucoş, a încetat din viață  pe 31 mai, în casa ei din comuna Alexandru cel Bun, la doar 49 de ani.

Ea a fost găsită căzută, cu fața în jos, iar soțul a chemat ambulanța. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat. În camera în care era avocata au fost găsite mai multe somnifere, scrie Cancan.

Urmează ca medicul legist să stabilească exact cauza decesului după efectuarea necropsiei, scrie Mesagerulneamț.ro.

Celebra avocată Monica Anton a fost viceprimar în Piatra-Neamț.

Cine e Sebastian Cucoș

În luna martie a acestui an, Sebastian Cucoş, şef al Jandarmeriei Române în momentul protestelor din 10 august, a fost trecut, miercuri, în rezervă. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că decizia a fost luată la cererea lui Cucoş.

„Am luat o decizie foarte importantă. Având în vedere concluziile comisiei medicale de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi cererea ofiţerului în cauză, începând cu data de astăzi, colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă”, declara Marcel Vela atunci.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Publicat: 01 Jun. 2020, 10:37 Arhiva
Pe aceeași temă