Ultimele imagini cu Mioara Roman! Fiica ei, Oana, le-a făcut publice

Publicat: 23 feb. 2024, 13:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Mioara Roman a murit noaptea trecută, la 83 de ani, în somn. Fosta soție a lui Petre Roman se confrunta cu probleme de sănătate, iar în ultima vreme era vizibil afectată. Lucru care se obseva cu ochiul liber în fotografia pe care fiica ei cea mică, Oana, a publicat-o pe rețelele de socializare. Asta cu doar câteva săptămâni înainte ca mama ei să moară.

Fosta soție a lui Petre Roman stătea într-un azil din Snagov, unde era adesea vizitată de Oana Roman. Mai mult decât atât, la începutul lunii februarie, Oana Roman și-a vizitat mama la centrul pentru vârstnici unde aceasta locuia de mult timp. Vedeta a marcat  atunci momentul și a publicat o fotografie alături de femeia care i-a dat viață, ținându-se de mână.

Ultimele imagini cu Mioara Roman!

În ultima vreme, mama Oanei Roman a suferit mai multe intervenții. Dintre care și una extrem de complicată, dar care, la momentul respetiv, s-a arătat a fi un real succes. Însă nu pe termen lung, aparent. În urma tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat până la vârsta de 83 de ani, Mioara Roman a ajuns să se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Fiica ei cea mică, Oana, și-a ținut mereu la curent urmăritorii din mediul online cu starea de sănătate a mamei sale. Și a împărtășit unele dintre cele mai dragi momente alături de aceasta. Printre aceste clipe unice, s-a numărat și o fotografie alături de Mioara Roman. Era în scaun cu rotile, de la cafeneaua azilului, unde stătea de ceva timp.

Mai mult decât atât, Mioara Roman ar fi avut o ultima dorință, pe care Oana i-a îndeplinit-o cu strictețe:

,,Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram, în urmă cu trei săptămâni.

Publicat: 23 feb. 2024, 13:54 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×