Oana Roman o face praf pe sora ei! Catinca nu și-ar fi vizitat mama: „Se trezește noaptea și o strigă”

Publicat: 08 feb. 2023, 12:40 Autor: Camelia Vedete
Oana Roman o face praf pe sora ei! Catinca nu și-ar fi vizitat mama: Se trezește noaptea și o strigă

Oana Roman o face praf pe sora ei, Catinca! Se pare că aceasta nu și-a vizitat mama și a mințit că o va face.

Oana Roman este foarte supărată pe Catinca, sora ei de mamă. Vedeta declară că mama ei o strigă, urlă, se trezește noaptea și întreabă de fiica cea mare și de nepoată.

Oana Roman o face praf pe sora ei!

„Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama, (…) A început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamnele de aici mi-au spus că se trezește noaptea și strigă, urlă după Catinca, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.

Sora mea a declarat căă o să meargă la mama, că nu a spus niciodată că ea nu vrea să meargă la mama și că ea înțelege că spun lucrurile astea pentru că eu sunt rănită. Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire. Și-a ales prost momentul, dar eu nu sunt, eu sunt foarte fericită și această problemă referitoare la mama nu are nicio legătură. Deci nu am nevoie de milă, n-am nevoie de compasiune sau de condescendență, am nevoie ca mama să nu mai urle noaptea după fata ei, atât!”, a transmis Oana Roman pe InstaStories.

Oana Roman, motivul real al despărțirii de Marius Elisei

Oana Roman a declarat pe rețelele de socializare că este datoare cu o explicație pentru despărțirea de tatăl fetiței ei, Marius Elisei. Vedeta spune că este sinceră și asumată și nu vrea să ascundă nimic. Mai mult, ea afirmă că această despărțire este mult mai grea, față de divorțul de acum doi ani.

”Sunt datoare publicului meu, care își ia timp din viață ca să mă urmărească. Sunt datoare să fiu sinceră și asumată și să nu mint sau să păcălesc în vreun fel. Când ceva s-a rupt fundamental între doi oameni, oricât ai încerca, nu se mai poate repara nimic. Eu am sperat și am pierdut timp, ani, nervi și liniște. Se încheie totul în termeni mai grei și mai răi decât acum doi ani când am divorțat. E dureros să văd că efectiv nu mai avem absolut nimic în comun și mă întreb dacă am avut vreodată.”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Publicat: 08 feb. 2023, 12:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă