Oana Roman a ajuns de nerecunoscut după ce a divorțat! Tristă, slăbită, și nemachiată, a sudat un pachet de țigări în fața unei cafenele

Publicat: 16 mart. 2021, 20:37 Autor: ileana.ghinea Vedete

Oana Roman plânge cu lacrimi de crocodil după ex-ul Marius Elisei. Acesta poate fi un breaking news… Pe de altă parte, activitatea din social media a fiicei fostului premier transmite cumva alt mesaj.

Zilele trecute, Oana Roman a fost suprinsă de paparazzi CIAO.RO în timp ce-și servea cafeluța de după-amiază pe băncuța unei cafenele din zona de nord a Capitalei. Ipostaza în care a fost surprinsă fiica cea mică a lui Petre Roman nu este una tocmai fericită, dacă este să privim cu atenție.

Imaginea Oanei Roman din realitate este mult diferită de ce promovează ea pe social media. Cumva, nu-i de mare mirare, având în vedere că a trecut printr-un divorț.

Oana Roman: „Îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa!”

Pe lângă felul în care se prezintă, tristă, slăbită, și nemachiată, Oana Roman nu este de invidiat nici din punctul de vedere al vibe-ului pe care-l poartă pe umeri. Poziția adunată spre față și mintea complet „izolată” în telefonul mobil denotă clar că situația nu este roz în viața ei. Chiar dacă-și dorește să transmită altceva, este clar că Oana Roman suferă după divorțul proaspăt de Marius Elisei.

Pe de altă parte, așa cum nici noi nu credeam că acest mariaj va dura până la adânci bătrâneți, suntem conviși că de aceeași părere era și Oana, însă atunci când te lovește în moalele capului, oricât de pregătit ai fi, tot de doare.

Acest dor despre care vorbim a fost, cumva, susținut și de șatenă, într-o declarație pe care a făcut-o zilele trecute. „Nu știu dacă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea. Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că, dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună, el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu se mai poate”, a povestit vedeta citată de Revista Viva.

Publicat: 16 mart. 2021, 20:37 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă
×