Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei? Ce a spus vedeta pe rețelele de socializare

Publicat: 16 Mar. 2021, 10:25 Vedete

Oana Roman a făcut recent dezvăluiri despre separarea de Marius Elisei. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi au hotărât să divorțeze, iar acum fiica lui Petre Roman și-a surpins fanii cu ultimele sale declarații.

Deși de-a lungul relației, cei doi s-au împăcat și despărțit de mai multe ori, de această dată, despărțirea a fost una definitivă. Marius și Oana au divorțat amiabil, la notar, iar în prezent păstrează o relație de prietenie și au grijă în continuare de fetița lor.

Oana a recunoscut faptul că suferă după despărțirea de tatăl copilului său, ba chiar a avut o perioadă în care nu prea a socilaizat și nu a ieșit din casă.

Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei?

De când a devenit o femeie liberă, Oana Roman este mult mai activă pe rețelele de socializare. Aceasta organizează destul de des sesiuni de întrebări din partea fanilor săi, cărora le răspunde la toate curiozitățile.

Astfel, în urmă cu câteva zile, în momentul când a fost întrebată dacă îi este dor de fostul soț, Oana Roman nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns extrem de sincer.

„Nu știu dcă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Cum ar reacționa Oana Roman, dacă Marius Elisei și-ar dori încă un copil

Oana Roman a reușit să își uimească admiratorii, recent, după ce a dezvăluit cum ar reacționa dacă fostul ei soț ar vrea să facă un copil cu altcineva.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu mai poate”, a explicat vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 16 Mar. 2021, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă