Oana Roman, atingeri suspecte cu un bărbat masiv! S-a întâmplat pe plajă, în lipsa lui Marius Elisei

Publicat: 16 iul. 2022, 10:11 Autor: Maria Apostol Vedete

După doar câteva zile de când a anunțat că s-a împăcat cu Marius Elisei, iată că Oana Roman s-a ”dezlănțuit” la mare în compania unui alt bărbat, extrem de masiv. Cei doi păreau că se simt în largul lor, pesemne că se cunoșteau, însă un gest a lăsat mult loc de subînțeles…

S-au retras, amândoi, la un suc și-o apă plată, ieșind din vacarmul Neversea. Iar impunătorul domn a lansat dialogul. Oana nu a refuzat, îl și cunoaștea, cel puțin asta se poate înțelege din imaginile pe care paparazzi le-au filmat. Așa că vorbele au curs de la sine. ”Grandele”, parcă ușor neastâmpărat, s-a jucat cu mâinile, și-a pipăit burtica dezvelită de cămașa neîncheiată complet, a lovit, ușurel, spătarul canapelei unde Oana se întinsese. Vibrație! Semnal sau întâmplare? Nu știm, dar na…atât i-a trebuit Oanei!

Din vorbă-n vorbă, nevasta lui Marius Elisei l-a atins, subtil, pe sub masă. Cu vârful degețelelor piciorului. Să fi fost dorință? Să fi fost greșeală? El a sesizat și a făcut, ușor inhibat, un mic pas înapoi. Nu-și dorea sau nu se aștepta la ”atacul” Oanei? Indiferent de asta, a rămas la fel de deschis în ”verb”. Mai multe imagini găsiți pe CANCAN.RO.

Oana Roman: ”Nu sunt ușor de suportat”

La scurt timp după ce au ajuns din nou în pragul despărțirii, Oana Roman și Marius Elisei au mai dat o șansă relației.

Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde au pus pe tapet problemele pe care le au în cuplu.

Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească. Și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”, a povestit Oana Roman.

Publicat: 16 iul. 2022, 10:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×