Oana Roman nu scapă de numele Elisei! Vedeta, în pragul disperării: „E deja o obsesie. Nu ştiu ce să mai fac”

Publicat: 10 apr. 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a fost întrebată des în ultima perioadă de ce nu renunţă la numele fostului ei partener de pe reţelele de socializare. Vedeta a explicat că a încercat toate variantele, a făcut toate demersurile necesare, însă deocamdată nu a reuşit să „scape”.

Oana Roman şi Marius Elisei au decis să divorţeze oficial în 2021, după o relaţie de 10 ani. Deşi au încercat să îşi mai acorde o şansă, în cele din urmă şi-au dat seama că cel mai bine ar fi să se separe. La vremea respectivă, fiica lui Petre Roman a renunţat în acte la numele fostului partener, însă acest lucru nu a fost posibil şi în mediul online.

Toţi cei care o urmăresc pe Oana Roman în mediul online au observat că vedeta are pe lângă numele său şi pe cel al lui Marius Elisei. Vedeta spune nu își dorește deloc acest lucru, ba chiar susține că se chinuie să scape de acesta.

A tot încercat prin diferite metode și variante, însă se pare că nu reușește să elimine numele de Elisei de pe conturile de socializare.

„Mă chinui de doi ani să îmi schimb numele de la profilul de Instagram și nu reușesc. E deja o obsesie să scap și aici de numele pe care nu îl mai am, Slavă Domnului. Nu stiu ce să mai fac. Am încercat toate variantele„, este mesajul transmis de Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman, despre ultima perioadă a relaţiei cu Marius Elisei

Căsnicia cu Marius Elisei a fost foarte dificilă pentru Oana Roman, iar aceasta a povestit că la un moment dat ajunsese să se roage ca el să își găsească pe altcineva. Doar aşa credea vedeta că va putea scăpa definitiv de fostul ei partener.

„Ce înseamnă fericirea? Dacă este să vorbim din punct de vedere personal, nu, pentru că trăiesc o perioadă de PTSD, adică de stres post-traumatic, la mine fix asta e în momentul ăsta, pentru că ies dintr-o relație care a fost extrem de toxică și de abuzivă și victima am fost eu, nu el. 

Asta vreau ca toată lumea să înțeleagă, să punem punct și să încheiem. Este un lucru pe care eu l-am mai spus, este o relație pe care eu mi-am dorit din tot sufletul meu să reușesc să o închei, pentru că nu reușeam, deși am divorțat acum doi ani și ceva, a fost foarte greu până am reușit să scap definitiv.

Eu asta mi-am dorit mai mult decât orice. Tot timpul venea înapoi, tot timpul se întâmplau lucruri prin care el încerca să mă recucerească, să reînnoade lucrurile, deși eu știam foarte clar că nu mai vreau, pur și simplu. Cornel n-a fost așa, dimpotrivă. 

A fost faptul că este Iza la mijloc și ea a fost un argument foarte important în aceste reveniri, folosit de el, evident. În ultima vreme, adică cel puțin în ultimul an, a fost foarte greu, insuportabil. Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva, eu am înțeles chestia asta”, a mai dezvăluit vedeta.

Publicat: 10 apr. 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×