Oana Roman a izbucnit în lacrimi pe internet. Ce le-a transmis fanilor: „E foarte greu să trăiesc…”

Publicat: 03 apr. 2024, 11:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman trece printr-o perioadă foarte grea după moartea mamei sale. Cu toate acestea, vedeta încercă să îşi continue activitatea în mediul online, iar recent a stat de vorbă cu cei care o urmăresc. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit ce cadou i-a lăsat mama ei înainte să se stingă din viaţă.

Pe 24 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce în ultima perioadă problemele de sănătate i se agravaseră. Fosta soție a lui Petre Roman stătea de mai mulți ani într-un centru de recuperare, acolo unde avea parte de toate îngrijirile necesare.

Oana Roman, în lacrimi pe internet

Oana Roman încă nu s-a obişnuit cu ideea că mama ei nu mai este. În urmă cu doar câteva zile, vedeta a avut un moment emoţionant în care a plâns pe reţelele de socializare. Admiratorii încearcă să o încurajeze să traverseze mai uşor aceste momente.

Mai mult, vedeta a ţinut să le mulţumească pentru gândurile bune, iar recent şi-a făcut timp şi a citit toate mesajele pe care le-a primit în ultima perioadă.

„Nu am putut până azi să citesc comentariile de condoleanțe din ziua când mama a plecat! Le-am citit acum. O parte din ele. N-am avut putere să le citesc pe toate. Mi-au scris mulți cunoscuți, prieteni, colegi… dar și zeci de mii dintre voi. Vă mulțumesc fiecăruia în parte. E foarte greu să trăiesc fără ea. Mai greu decât am crezut”, a transmis Oana Roman la InstaStory.

Ce cadou a primit vedeta de la mama ei

Fosta soţie a lui Marius Elisei a povestit totodată că încearcă să o ferească pe cât posibil pe fiica ei de toate aceste momente pentru că nu îşi doreşte ca micuţa să sufere şi mai mult.

În discuţia cu internauţii, Oana Roman le-a mai arătat acestora şi ce cadou a primit de la mama ei, chiar înainte de tragicul eveniment. Este vorba despre un inel pe care fostul premier al României i l-a oferit fostei sale soții la împlinirea a 30 de ani de căsătorie.

„Inelul acesta a fost al mamei primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa, dar eu i-am zis să îl poarte în continuare pentru că știam că îi place foarte mult. Acum… l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu. Până când îl voi dărui Isabelei”, a mai dezvăluit vedeta.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 11:08 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă