Ce a făcut Oana Roman, imediat după înmormântarea Mioarei Roman: „A fost o decizie de ultim moment”

Publicat: 29 feb. 2024, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a luat o decizie de ultim moment imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta a fost extrem de afectată de pierderea suferită, însă prietenii i-au fost alături şi au încercat să îi aline durerea.

Mioara Roman s-a stins din viaţă în azilul de la Snagov la 83 de ani. Fosta soţie a lui Petre Roman a murit liniştită aşa cum şi-a dorit mereu să se întâmple. Vestea a şocat-o pe fiica sa, Oana, pentru că medicii o asiguraseră că starea ei de sănătate este una stabilă.

Ce decizie a luat Oana Roman după înmormântarea mamei sale

În toate aceste zile grele, vedeta a fost susținută de prieteni, iar după înmormântarea mamei sale a dorit să le arate recunoștința. Astfel, pe seară a organizat o masă pentru apropiaţi.

„Ieri, după înmormântare, a avut loc o întâlnire între membrii familiei, dar și cu prietenii apropiați, a fost o decizie de ultim moment a Oanei. Avea nevoie de cei apropiați, de susținere, așa că s-a gândit să facă și o masă caldă, pentru prietenii ei, care i-au fost aproape, pe toată această perioadă grea”, a declarat pentru playtech.ro Gabriela Lucuțar, cea care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman.

Printre cei prezenți la înmormântare s-au aflat Lizeta Haralambie, părintii lui Pepe și Mihai Mitoșeru, prietenul din copilărie al Oanei Roman.

Ultimele imagini cu Mioara Roman!

În ultima vreme, mama Oanei Roman a suferit mai multe intervenții. Dintre care și una extrem de complicată, dar care, la momentul respetiv, s-a arătat a fi un real succes. Însă nu pe termen lung, aparent. În urma tuturor problemelor de sănătate cu care s-a confruntat până la vârsta de 83 de ani, Mioara Roman a ajuns să se deplaseze cu ajutorul unui scaun cu rotile.

Fiica ei cea mică, Oana, și-a ținut mereu la curent urmăritorii din mediul online cu starea de sănătate a mamei sale. Și a împărtășit unele dintre cele mai dragi momente alături de aceasta. Printre aceste clipe unice, s-a numărat și o fotografie alături de Mioara Roman. Era în scaun cu rotile, de la cafeneaua azilului, unde stătea de ceva timp.

Mai mult decât atât, Mioara Roman ar fi avut o ultima dorință, pe care Oana i-a îndeplinit-o cu strictețe:

,,Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, scria Oana Roman pe Instagram, în urmă cu trei săptămâni. (VEZI IMAGINILE AICI)

 

Sursă foto: social media

Publicat: 29 feb. 2024, 13:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×