Oana Roman şi-a dorit ca Marius Elisei să îşi găsească pe altcineva: „Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia”

Publicat: 11 mart. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a fost invitată recent la podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu Marius Elisei. Vedeta a spus că a încercat în repetate rânduri să îşi salveze căsnicia, însă în cele din urmă a început să îşi dorească enorm ca Marius Elisei să îşi găsească o altă parteneră şi să o lase în pace.

Relaţia dintre Oana Roman şi Marius Elisei a durat mai bine de 10 ani. Au trecut împreună prin multe, au un copil minunat, dar în final, despărţirea a fost una dureroasă. Şi-au aruncat multe cuvinte grele în spaţiul public, iar în prezent nu îşi mai vorbesc nici măcar de dragul fiicei lor, Isabela.

Ce sfat a primit Oana Roman de la mama sa

Înainte de a fi cu Marius Elisei, Oana Roman a avut o relație cu Cornel Păsat, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu 19 ani. Mioara Roman i-a oferit un sfat preţios fiicei sale de la care vedeta spune că nu se va abate niciodată.

„Eram foarte zen pentru că a fost o relație care a fost realmente o iubire adevărată, că, dacă n-ar fi fost n-ar fi durat atât, și n-am fi reușit împreună să construim atât de multe lucruri. Prima relație pe care am avut-o eu cu colegul meu de clasă, el venea dintr-o familie foarte bună, și e un băiat care este un avocat extraordinar, dar nu ne-am înțeles.  Cu Cornel ne-am înțeles, mama a fost foarte… la noi a fost chestia asta, bă, dacă tu ești bine, e totul bine. Eu m-am despărțit de Cornel în 2005 și am început o relație cu Marius în 2013. Mama mi-a zis într-o zi așa, dacă ai fost fericită real o zi și apoi o săptămână și apoi o lună, a meritat.  A meritat, pentru că alte femei nu reușesc să fie nici măcar o zi. Tu trebuie să te gândești la chestia asta și să nu regreți, că dacă trăiești cu regret, n-are niciun rost. Finalul a meritat pentru că am acest copil minunat, cu siguranță. 

Dumnezeu a vrut ca eu să am atunci, la momentul ăla, un copil care să fie așa, pentru că Iza este o minune, o binecuvântare. Este un copil incredibil. Eu nu aș fi avut cum să-mi dau seama că e bine sau nu. Aveam 37 de ani, nu aveam copii, eram singură de mulți ani, aveam o relație care nu era… adică nu mă mutasem cu băiatul ăla, nu locuiam cu el, era așa… ne vedeam, ne așa… Deci nu aveam ceva care să fie super mega stabil și el a venit și a umplut chestia asta, dar a umplut-o atât de mult încât eu nu am știut ce m-a lovit, la propriu. 

Și asta a fost, pentru că noi ne-am cunoscut în ianuarie și în iunie eu eram deja însărcinată. Eu nu pot să zic că regret, pentru că am acest copil. Eu nu știu dacă aș fi avut copilul ăsta dacă nu l-aș fi întâlnit atunci, în momentul ăla, pe Marius”, a povestit Oana Roman, în podcastul Anamariei Prodan.

Oana Roman, despre ultima perioadă a relaţiei cu Marius Elisei

Căsnicia cu Marius Elisei a fost foarte dificilă pentru Oana Roman, iar aceasta a povestit că la un moment dat ajunsese să se roage ca el să își găsească pe altcineva. Doar aşa credea vedeta că va putea scăpa definitiv de fostul ei partener.

„Ce înseamnă fericirea? Dacă este să vorbim din punct de vedere personal, nu, pentru că trăiesc o perioadă de PTSD, adică de stres post-traumatic, la mine fix asta e în momentul ăsta, pentru că ies dintr-o relație care a fost extrem de toxică și de abuzivă și victima am fost eu, nu el. 

Asta vreau ca toată lumea să înțeleagă, să punem punct și să încheiem. Este un lucru pe care eu l-am mai spus, este o relație pe care eu mi-am dorit din tot sufletul meu să reușesc să o închei, pentru că nu reușeam, deși am divorțat acum doi ani și ceva, a fost foarte greu până am reușit să scap definitiv.

Eu asta mi-am dorit mai mult decât orice. Tot timpul venea înapoi, tot timpul se întâmplau lucruri prin care el încerca să mă recucerească, să reînnoade lucrurile, deși eu știam foarte clar că nu mai vreau, pur și simplu. Cornel n-a fost așa, dimpotrivă. 

A fost faptul că este Iza la mijloc și ea a fost un argument foarte important în aceste reveniri, folosit de el, evident. În ultima vreme, adică cel puțin în ultimul an, a fost foarte greu, insuportabil. Eu m-am rugat, la propriu, pentru că mi-am dat seama că nu se va încheia dacă el nu-și va găsi pe altcineva, eu am înțeles chestia asta”, a mai dezvăluit vedeta.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 11 mart. 2024, 10:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×