Imagini recente de la ziua Mioarei Roman! Cum a fotografiat-o fiica ei, Oana Roman, la 83 de ani: „Am machiat-o. A fost și la coafor”

Publicat: 22 apr. 2023, 13:32 Autor: Camelia Vedete

Imagini recente de la ziua Mioarei Roman! Cum a fotografiat-o fiica ei, Oana Roman, la 83 de ani: „Am machiat-o. A fost și la coafor”.

Mioara Roman, care a împlinit 83 de ani, a avut parte de răsfăț și de o surpriză emoționantă la azilul privat din Snagov, unde este internată.

Imagini recente de la ziua Mioarei Roman!

„La mulți ani, mama! Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să îi facem o surpriză. Azi o serbăm. I-am adus tort și am machiat-o. A fost și la coafor, și la manichiură, aici unde stă ea”, a scris Oana pe Instagram, în dreptul unor imagini cu mama ei. Tot în online, Oana a publicat și un filmuleț în care îi aduce mamei sale un tort, în timp ce toată lumea prezentă în salon cântă „La mulți ani!”, în picioare. Sunt oameni bătrâni la masă, asistente, dar cu toții s-au bucurat de moment și, evident, de prăjitura festivă.

„La mulți ani, mama! Să-ți dea Dumnezeu putere și sănătate, liniște și zile frumoase. Te iubesc! Îți datorez atâtea și îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat”, a scris Oanei Roman, pe Instagram.

Mioara Roman suferă de degenerare cognitivă

„Mama suferă de degenerare cognitivă (alterarea functiilor cognitive), dar e în­grijită cel mai bine posibil. A fost cumplit de greu cât timp am încercat să o îngrijesc acasă, pen­tru că aceste degenerări au loc foarte rapid, se am­pli­fică cu mare viteză. La fel de grea a fost alege­rea să o in­ternez într-un loc specializat pe astfel de afec­ţiuni.

E groaznic să decizi acest lucru de unul sin­gur, însă nu am avut altă soluţie. Ziua în care am hotărât că nu o mai pot îngriji acasă a fost una din­tre cele mai grele din viaţa mea, dar, slavă Domnu­lui, alegerea a fost una bună. Mama e îngrijită ire­pro­şabil, o vizitez aproape zilnic şi văd cu ochii mei cât e de senină, de stabilă, în pace cu ea”, mărturisește Oana pentru Formula-As.

Mioara Roman, operată de urgență!

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman va suferi o intervenție chirurgicală complică. Oana Roman cere ajutorul celor care o urmăresc.

Oana Roman a anunțat că mama ei va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală complicată

Mai mult, Oana Roman era vizibil afectată și a cerut sprijinul moral al urmăritorilor ei, menționând că această intervenție este una complicată. Vedeta nu a dat prea multe detalii, dar se știe că fosta soție a lui Petre Roman a fost internată de patru ori în spital până acum.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

Publicat: 22 apr. 2023, 13:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă