Cum arată acum Mioara Roman! Imagini răvășitoare cu mama Oanei Roman

Publicat: 07 nov. 2022, 12:47 Autor: Camelia Vedete

Cum arată acum Mioara Roman! Imaginile sunt, de-a dreptul, emoționante. Oana Roman a mers, zilele acestea, la azilul de cinci stele, unde este internată mama ei, Mioara Roman. Paparazzii CANCAN.RO au surprins momentele și vi le prezintă, în exclusivitate.

Mioara Roman este internată într-un azil din Snagov, de fapt, un centru de recuperare cu standarde ridicate, Vitalitas, primul centru pentru seniori din România. ”E ca un hotel de cinci stele”, spunea Oana, una dintre fetele ei, atunci când a fost acuzată că și-a trimis mama acolo. Fosta soție a lui Petre Roman mai vine și pe acasă, atunci când sănătatea se mai îndreaptă. Dar rar, pentru că, din păcate, are nevoie de recuperare. Iar Oana nu ratează nicio ocazie de a o vizita. Dovada clară că este o fiică grijulie!

Imagini emoționante cu Oana Roman la azilul unde este internată mama ei

S-a întâmplat și zilele trecute, când a ajuns la Snagov. A parcat lângă azil, a intrat și, în câteva clipe, a zărit-o pe femeia care i-a dat viață. A preluat căruciorul cu rotile în care se afla Mioara și l-a împins, pe alee. A ajuns în dreptul băncilor, în buza pădurii. Acolo a luat loc, în fața mamei. Cele două au început povestea. De-ale familiei și multe altele, cu siguranță. Oana a prins în palme mâinile mamei și așa le-a ținut mult, vorbindu-i, în același timp.

Cum arată acum Mioara Roman

Mioara Roman mai mult a ascultat. Ce era să spună dintr-o lume închisă? În schimb, Oana a înveselit-o. Momentele surprinse de CANCAN.RO sunt, de-a dreptul, emoționante. După mai bine de o oră, Oana s-a ridicat de pe băncuță și a prins căruciorul. L-a împins, încet, așa cum o făcuse nu cu mult timp în urmă. Cale întoarsă, pe alee, cu pași mărunți și cu mare atenție. Avea să-și ia rămas bun de la mama ei, dar promițându-i că următoarea vizită va fi cât de curând.

Mioara Roman, operată de urgență!

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman va suferi o intervenție chirurgicală complică. Oana Roman cere ajutorul celor care o urmăresc.

Oana Roman a anunțat că mama ei va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală complicată

Mai mult, Oana Roman era vizibil afectată și a cerut sprijinul moral al urmăritorilor ei, menționând că această intervenție este una complicată. Vedeta nu a dat prea multe detalii, dar se știe că fosta soție a lui Petre Roman a fost internată de patru ori în spital până acum.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

Publicat: 07 nov. 2022, 12:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×