Mioara Roman, operată de urgență! Oana Roman cere ajutor disperat: „Am nevoie de…”

Publicat: 07 sept. 2022, 10:24 Autor: Camelia Vedete
Mioara Roman, operată de urgență! Oana Roman cere ajutor disperat: Am nevoie de...

Mioara Roman operată de urgență! Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fosta soție a lui Petre Roman va suferi o intervenție chirurgicală complică. Oana Roman cere ajutorul celor care o urmăresc.

Oana Roman a anunțat că mama ei va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală complicată

Mai mult, Oana Roman era vizibil afectată și a cerut sprijinul moral al urmăritorilor ei, menționând că această intervenție este una complicată. Vedeta nu a dat prea multe detalii, dar se știe că fosta soție a lui Petre Roman a fost internată de patru ori în spital până acum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

Mioara Roman operată de urgență! Astfel, anunțul Oanei vine după un an în care mama ei a ajuns de patru ori, de urgență, la spital. Cea mai recentă internare a avut loc la în prima zi a lunii septembrie, la doar câteva săptămâni după precedenta spitalizare. Aceasta venise în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o mama vedetei, în complexul de recuperare în care se află de mai mult timp.

Publicat: 07 sept. 2022, 10:24 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă