Mioara Roman a ajuns de urgență la spital: „Facem tot ce putem…”

Publicat: 01 sept. 2022, 16:06 Autor: Camelia Vedete

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital. Mioara Roman a fost internată, din nou, la spital. Anunțul a fost făcut de Oana Roman, care speră din tot sufletul ca mama ei să se facă bine cât mai curând.

Din păcate, în ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman nu a fost deloc una bună. Mama Oanei Roman a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor, avândnevoie de îngrijiri. Astfel, Oana i-a fost alături de fiecare dată mamei sale și a făcut tot posibilul ca cea care i-a dat viață să se simtă mai bine.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital

La jumătatea lunii august, mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav în complexul în care se recuperează.  Atunci, ea a căzut și s-a lovit destul de tare în zona feței. Acum, Mioara Roman este din nou în grija medicilor. Fiica ei, Oana Roman, a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

„Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune.”, a scris Oana Roman.

Oana Roman se roagă pentru mama sa

Fiind întrebată cum se simte mama ei în aceste momente, Oana Roman a spus că este puțin mai bine decât ieri.

„Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.”, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

Publicat: 01 sept. 2022, 16:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă