Coafor din Suceava, loc pentru operatii estetice. Ce s-a intamplat cu patroana la audieri VIDEO

Publicat: 19 feb. 2019, 16:13 Autor: D. C. News 2

Un nou caz socant ia Romania prin surprindere si o lasa complet stupefiata. Asta dupa ce, in ultimele saptamani, ne-am umplut de medici falsi!

Coafor din Suceava, loc pentru operatii estetice. Conform mediafax.ro, locul a fost inchiriat unei clinici din Bucuresti. Aici urmau sa fie prezentate mai multe produse si urmau sa aiba loc instruiri. Reprezentantii DSP au declanșat o anchetă după sesizarea Colegiului Medicilor.

Proprietara coaforului din Suceava a fost chemata la audieri. Aceasta a fost nevoita sa duca toate actele locatiei la control. Informatia a fost facuta publica dupa ce Colegiul Medicilor a sesizat faptul că aici se fac proceduri medicale estetice fără autorizație.

Coafor din Suceava, loc pentru operatii estetice

„În contractul semnat cu clinica din București, prin care spațiul coaforului era închiriat, se preciza că vor avea loc acolo prezentări de produse, organizarea unor cursuri. Coaforul a fost verificat anul trecut și are toate autorizațiile de care are nevoie, toate produsele folosite sunt autorizate. În momentul în care veneau reprezentanții clinicii de la București în coafor nu se desfășurau alte activități. Noi le-am interzis să închirieze spațiul coaforului pentru activități care nu sunt autorizate”, a declarat directorul DSP Suceava, Liliana Grădinariu.

Infractiunea, descoperita pe strada

Preşedintele Colegiului Medicilor din Suceava, dr. Sorin Hâncu, este cel care a facut descoperirea. A gasit un pliant al salonului in care erau detaliate mai multe interventii medicale de infrumusetare. Acesta a alertat politia.

„Am depus o sesizare la Poliție în care am reclamat faptul că niște indivizi, nu pot să le spun doctori pentru că nu i-am cunoscut, vin la Suceava și practică niște proceduri medicale în mod ilegal. Nu erau înregistrați la noi și nu au niciun fel de autorizații. (…) Am înțeles că au mai fost în luna decembrie încă o dată. Noi am prins un pliant de-al lor unde își făceau reclamă și mergeam la un coafor unde desfășurau această activitate. Este foarte periculos! Aveau și un calendar cu deplasările lor în toată țara aceasta”, declara președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu.

Ce servicii oferea coaforul din Suceava


Aici, tinerele care calcau pragul salonului puteau beneficia de operatii estetice minore. Isi puteau mari buzele, pometii, sterge ridurile, injecta cocktailuri cu vitamine in fata, umplere şi depigmentare de cearcăne, lipoliză (slăbire localizată) şi terapia „Vampir”. Ofertele publicate de coafor pe paginile de Facebook au fost sterse, ulterior.

Publicat: 19 feb. 2019, 16:13 Autor: D. C. News 2
Pe aceeași temă