Ro-Alert, mesaj dupa incendiul din Afumati: „Norul de fum se indreapta catre Bucuresti”

Publicat: 19 Feb. 2019, 15:30 Life

In urma cu cateva minute, Departamentul pentru Situatii de Urgenta a transmis un mesaj Ro-Alert.

Mesajul a fost transmis la scurt timp dupa ce un incendiu devastator a izbucnic intr-un parc de dezmembrari auto din Afumati. Cu ajutorul aplicatiei Ro-Alert, autoritatile au transmis mesajul de avertizare, fiind sfatuiti sa ramana in case deoarece fumul se deplaseaza spre Capitala, informează ISU Bucuresti-Ilfov.

Ro-Alert, mesaj dupa incendiul din Afumati


Ro-Alert, mesaj dupa incendiul din Afumati

„Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă către municipiul Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil într-o incintă, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor DSU-IGSU” este mesajul pe care romanii l-au primit astazi de la Ro-Alert.

18 autospeciale au fost alertate pentru incendiul din Afumati, potrivit ISU București-Ilfov, unele la fata locului iar altele în deplasare. In prezent se lucreaza intens si pentru protejarea vecinatatilor.

Incendiul a izbucnit marti la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, mai precis pe Soseaua de Centura, dupa cum au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) București-Ilfov, care au precizat ca a ars, pe o suprafata de o mie de metri patrat, o stiva de autoturisme.

Publicat: 19 Feb. 2019, 15:30 Life
Pe aceeași temă