Cine e artista care cântă alături de Connect-R piesa „Iarna”? La 18 ani, Raffy are peste 100 de kilograme

Publicat: 19 Feb. 2019, 14:13 Vedete
Cine e artista care cântă alături de Connect-R piesa „Iarna”? La 18 ani, Raffy are peste 100 de kilograme

Are 18 ani și peste 100 de kilograme. Ea este Raffy, artista care săptămâna trecută a lansat alături de Connect-R piesa „Iarna”. Află-i impresionanta poveste.

Vorbim despre piesa „Iarna” și despre Raffy, artista care pe lângă melodia interesantă, vine cu o super poveste de viață.

„Piesa nu vorbește despre iarnă, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trăiri, dezamăgiri, toate transpuse pe note muzicale. Piesa „Iarna” este inspirată din viața mea, iar Connect-R a reușit să surprindă foarte bine nuanțe pe care numai eu le știam!”, declara Raffy în ziua lansării, dar care este povestea ei de viață.


La 18 ani, Raffy are peste 100 de kilograme

Raffaella Senese s-a născut acum 18 ani într-o familie formată dintr-o mamă româncă și un tată italian. La 6 ani, copila a fost părăsită de tată, iar de atunci singurul om important din viața ei, îi este mama. Mama ei este și persoana care l-a contactat pe Connect-R, compozitorul piesei „Iarna” și iată că astăzi Raffy își vede visul cu ochii.

Până în acest moment ZERO al existenței ei, Raffy a trecut prin experiențe are au impactat-o profund. „După ce am fost părăsite de tata, mi-am găsit refugiu în mâncare. Ani de zile am mâncat haotic, nesănătos. Nu făceam altceva decât să mănânc fast food și să stau în casă. Mama căra cauciucuri ca să câștigi ceva bani pentru a ne întreține”, explică artista.

Ani de zile, Raffy a fost victima bullying-ului. La școală, din cauza kilogramelor în plus, era veșnic atacată și batjocorită de colegii ei. Salvarea lui Raffy este muzica. În Italia a ajuns până în semifinala festivalului Sanremo, iar astăzi se bucură de succes cu piesa „Iarna”, care are aproape 200 de mii de vizualizări pe Youtube si o sumedenie de recenzii bune.

Ascultă și tu piesa, mai jos:

Publicat: 19 Feb. 2019, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă