Anca Sigartau, probleme cu banii! Actrita de la Asia Express a cam facut foamea la viata ei VIDEO

Publicat: 27 Feb. 2019, 19:53 Vedete

Actrita in varsta de 51 de ani este concurenta in cadrul emisiunii Asia Express de la Antena 1. Anca participa in competitie alaturi de fiul ei.

Anca Sigartau a avut probleme cu banii, dupa cum a declarat chiar ea. Cu toate ca a fost mereu o actrita iubita si indragita, faima ei nu i-a adus si averi. Actrita a avut probleme financiare destul de grave. Anca Sigartau a marturisit pentru Adevarul.ro ca s-a gandit si la suicid pentru a scapa de probleme.

Din fericire, acea perioada neagra este la mare departare de ea. Anca Sigartau a reusit sa treaca si peste vestea proasta pe care medicii i-au dat-o. Si anume… ca mai are de trait un an! Dar va lasam sa descoperiti voi detalii nestiute din viata actritei Anca Sigartau, concurent la Asia Express de pe Antena 1.

Anca Sigartau, probleme cu banii

Ai simţit vreodată că trăieşti în minciună doar ca să fii acceptată de societate?

  • Nu, nici n-am avut timp să mă raportez la societate la cum a venit viaţa peste mine. Am simţit undeva un soi de minciună în momentele în care eram pe scenă. Lumea aplauda şi striga „bravo“ la sfârşitul spectacolului, iar eu mă duceam acasă ştiind că cei care conduc sistemul nu respecă cu adevărat profesia mea. Aş fi vrut să le spun oamenilor: da, sunt sus, mă aplaudaţi, dar adevărul este că salariile sunt foarte mici. Eu nu reuşeam să mă ajung cu banii, doar gazele pe o lună costau cât tot salariul meu. La fiecare pas mă gândeam oare ce o să fac. Mi se părea că trăiesc într-o minciună.

Cu toate acestea este uşor să o vezi pe Anca Sigartău fericită tot timpul pe scenă şi la TV.

  • Aici este momentul în care spun că oamenii nu vor adevărul. Oamenii o vor pe Anca Sigartău aia de pe scenă. Nici nu cred că le pasă cu adevărat, fiecare are viaţa şi problemele lui. Când ai stins televizorul ai aceleaşi probleme. Vreau să învăţaţi din viaţa personală. Este important să vă trăiţi viaţa dincolo de reţelele sociale, dincolo de ceilalţi

Medicii ţi-au pus un diagnostic crunt şi ţi-au spus că mai ai maxim un an de trăit. Ce gânduri ai avut?

  • M-am gândit că nu este drept, că am doi copii mici şi nu ştiam ce o să se întâmple cu ei. Apoi m-am gândit că binele omului nu este întotdeauna binele adevărat. Sunt o grămadă de cazuri în care părinţii au fost lângă copii şi s-a ales praful şi au fost momente în care părinţii nu au fost, iar copiii s-au dezvoltat extraordinar. Mi-am dat seama că trebuie să iau viaţa aşa cum este, că va fi extraordinar atât cât pot să fiu. Tumora a crescut 8 cm in 3 saptamani.

Anca Sigartau, la un pas de suicid?!

Care a fost momentul în care ai descoperit libertatea?

Momentul în care mă confruntam cu această minciună acută din viaţa mea şi mă gândeam: Doamne, eu cresc trei copii, îi educ să intre într-un sistem care îi va obliga să accepte minciuni şi să se piardă pe sine ca individualităţi. Eram într-o criză acută. Şi, într-o zi, eram la cursul doamnei Ludmila Patlanjoglu şi auzeam lucruri atât de frumoase despre cultură şi civilizaţie, acela a fost momentul. Eu atunci nu aveam bani nici să-mi plătesc întreţinerea. Era atât de greu cu cei trei copii şi mi se părea totul de netrăit. Ce aş fi putut să fac, cât aş fi putut să muncesc mai mult? Cât aş fi putut să trag mai mult? Nu puteam să schimb lucrurile.

Nu aveam decât varianta să mă închid, să mor, să mă sting. Mă îndreptam clar spre un lucru, îmi doream să mor şi era foarte aproape momentul în care probabil aş fi renuţat la viaţă. Mă gândeam că celor mici le-ar fi fost mult mai bine cu tatăl lor, ar fi avut o situaţie financiară mult mai bună. Voiam să închei socotelile pentru ei, să le fie mai bine. Sinucigaşii sunt oameni care poate doresc să le facă un bine celorlalţi. Dar atât spun: dacă te-ai gândi o secundă la suferinţa pe care o laşi în urmă, n-ai mai face-o.

În timpul acelui curs, când auzeam câte lucruiri extraordinare se întâmplă în lumea asta, am conştientizat acele secunde pe care le trăiesc pe scenă, în care oamenii vin şi se simt bine. Pentru momentele acelea îmi dădeam seama că merită să trăiesc şi că acela este rostul meu. Există acele secunde în care te duci un pic deasupra existenţei. Atunci realizezi că nu mai sunt importante kilogramele în plus, nici vârsta. Educaţia şi cultura sunt lucrurile cu adevărat importante.

Va invitam sa cititi interviul integral cu Anca Sigartau doar pe Adevarul.ro!

Publicat: 27 Feb. 2019, 19:53 Vedete
Pe aceeași temă