Ce vedete participa la Asia Express sezonul doi. Cu cine va concura Bianca Dragusanu

Publicat: 18 oct. 2018, 15:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Inca putin si emisiunea prezentata de Antena 1 va avea debutul pe micile ecrane. Fanii sunt in extaz!

S-a aflat ce vedete participa la Asia Express sezonul doi! Dupa marea surpriza oferita de Bianca Dragusanu care va primi un onorariu colosal, s-a aflat si restul numelor din competitie. 9 cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India.

Regulile sunt neschimbate, doar tarile in care vedetele vor concura sunt noi. Cele 9 echipe vor avea la dispozitie 1 euro pe zi. Cele doua vedete din fiecare cuplu trebuie sa isi foloseasca atuurile pentru a se descurca. Vor fi nevoite sa gaseasca mancare, cazare si transport, iar banii de buzunar vor fi putini. 1 euro pe zi!

Ce vedete participa la Asia Express sezonul doi:

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express’.

Acestia urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de euro.

Bianca Dragusanu are emotii la Asia Express

Ce vedete participa la Asia Express sezonul doi bianca dragusanu si oanaFosta vedeta Kanal D va participa in competitie alaturi de Oana, sora ei. „Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte’, a declarat ea. Oana este mai optimistă: ”Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin’, a povestit ea.

”Eu cred că am linie directă cu..Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus DA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față’, a povestit Anca Sigartau.

Ce declara concurentii Asia Express sezonul doi

Ce vedete participa la Asia Express sezonul doi serban copot si cosmin selesiSerban Copot si Cosmin Selesi au o singura temere: mancarea! Cele doua vedete sustin ca ar putea sa nu se adapteze bucatariei specifice din tarile pe care le vor vizita.

„E cu totul altceva față de tot ce am făcut până acum și va fi o experiență extraordinară’, povestesc cei doi. Mă tem ca această experiență să nu mă afecteze foarte tare emotional, pentru că știu cum reacționez atunci când văd oameni săraci, oameni care au nevoie de ajutor’, a declarat Cocuța care va face pereche cu Bogdan Boanta.

”Mi-e teamă că n-o să știu să merg fără tocuri, mi-e frică de animale mici și târâtoare și de lipsa acută a rochiilor de seară. Bollywood-ul nu știe ce îl așteaptă! Mă rog, până vãd primul șoarece’, a declarat Ana Morodan care face pereche cu Adrian Telespan: ”Eu nu știu cum o să pot fi în competiție cu Ruby. Femeia asta, cu piesa ei, „Nu pune la suflet’, m-a ajutat în multe dimineţi de depresie.”

Ce vedete participa la Asia Express sezonul doi jojo paul ipate„India este visul meu de când eram mică. Acum ceva vreme, am ieșit împreună cu Paul cu cortul. Și, cum stăteam noi în camping, am primit un telefon…de propunere. I-am spus atunci: Paul, se pleacă în India! Eu îmi doresc asta de multă vreme’ povestește Jojo. ”Pentru că sunt nebun, eu i-am zis „bine’, facem cum vrei tu’. Întâmplarea face că noi ne doream de multă vreme o experiență de genul ăsta, așa că toate s-au potrivit’, a mai adăugat Paul Ipate.

Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani sunt incantate de participare. Cantareata spera sa isi gaseasca si jumatatea in India, asemeni Iuliei Vantur.

CRBL pleacă în Asia Express împreună cu Oase, prietenul lui cel mai bun, fostul lui dansator. Cei doi sunt convinsi ca se vor certa si vor sa joace la loto acel euro pe care il au la dispozitie in fiecare zi.

„Eu, în general, nu sunt o persoană cheltuitoare. Dar asta pentru că o sã iau pe datorie!’, sustine Ruby care participa alaturi de iubitul ei, Adrian. ”Eu sport fac în fiecare zi. Pune-mă să alerg o săptămână și nu e o problemă. Dar am nevoie de mâncare și aici știu că va fi pentru mine marea provocare. De asta am început să consum cantități mai mici față de cum eram obișnuit, ca organismul să înceapă să se obișnuiască”, a povestit el.

Publicat: 18 oct. 2018, 15:07 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×