Cezar Ouatu se pregateste pentru o interventie chirurgicala faciala! Este incredibil ce vrea sa-si faca si mai ales din ce motiv! VIDEO

Publicat: 18 Oct. 2018, 11:54 News 3

Artistul vrea sa aiba succes pe piata internationala, iar pentru asta se pregateste chiar si din punct de vedere al imaginii.

Cezar Ouatu se pregateste pentru o interventie chirurgicala faciala! Cezar Ouatu tocmai a fost recent in mijlocul unui scandal mediatic dupa participarea lui la Xfactor Anglia, iar acum vrea sa-si faca o schimbare radicala de look.

Artistul s-a gandit ca n-ar fi rau deloc sa-si aduca niste mici imbunatatiri in zona fetei. Din cate se pare cea care l-a convins sa faca asta a fost iubita lui, iar in curand va merge la un cabinet de chirurgie estetica sa-si faca o simulare ca sa vada cum i-ar sta cu pometii putin mai plini.

Aceasta este operatia pe care Cezar vrea sa si-o faca, o “umplere” a pometilor pentru a nu mai avea aspectul osos pe care il are acum. Desi la cei 38 de ani ai sai solistul arata foarte bine, s-a gandit totusi ca ar fi momentul sa inceapa procesul de “conservare” al actualului look.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Oct. 2018, 11:54 News 3
Pe aceeași temă