Anca Sigartău, despre cancer. Medicii i-au dat un an de trăit: „Eu știam că mor”

Publicat: 23 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Anca Sigartău a dezvăluit tot despre cancerul care a măcinat-o. Medicii i-au dat un an de trăit, dar totuși a luptat și a reușit să trăiască și să se vindece.

Anca Sigartău a vorbit depre această mare cumpănă a vieții ei. Actrița a povestit că s-a vindecat de cancer, deși medicii îi mai dădeau doar un an de trăit.

Anca Sigartău, despre cancer

„Adevărul e că nici nu am știut prima oară despre acest diagnostic. Prietena mea știa că eu nu fac tratamentul, soțul ei era medic la Fundeni, și ea a zis că trebuie să îl fac, că nu e de glumit, pentru că lucrurile sunt foarte grave. Așa am aflat eu, nu am aflat direct de la medic. Nu mi s-a spus direct.

După aceea, am ajuns în spital și am făcut acel tratament. În momentul în care am cerut să plec din spital, medicul mi-a spus că nu mă lasă să plec, pentru că este o tumoră care se dezvoltă. A crescut opt centimetri în trei săptămâni pe citostatice. Nu era normal”, a povestit Anca Sigartău la Antena 3.

Medicii i-au dat un an de trăit: „Eu știam că mor”

După ce a primit teribila veste, actrița nu a mai vrut să stea în spital. S-a externat și, o dată ajunsă acasă, s-a hotărât să țină postul Crăciunului.

„Atunci a fost momentul în care am spus, cu toate astea, că vreau să mă duc acasă. Am știut despre post că începe pe 15 noiembrie, Postul Crăciunului. Știam de la bunica mea că așa începe postul. Așa am știut că vreau să mă duc să țin post.

Dar nu a fost o înțelegere cu Dumnezeu, că dacă țin postul mă fac bine. Eu știam că mor, că nu mai am de trăit. L-am ținut să mă pregătesc, mai mult. Știam că nu mai am foarte mult și am vrut să mă pregătesc. Știam că sunt lucruri, ca răul ăla pe care nu îl vrei și îl faci până la urmă”, a completat Anca Sigartău.

„Apoi, pe 20 decembrie, când am fost la control, doctorul a spus: «Unde este tumora? Ce ai făcut?». I-am zis: «Eu vă spun ce am făcut, dar nu o să mă credeți. Am ținut post, atât». Înăuntrul meu știam că, dacă Dumnezeu vrea, orice e posibil. Cum să nu crezi? Nu am avut nicio gândire pozitivă când am ținut postul, știam că mor. Nu am făcut niciun pact cu Dumnezeu și nici nu voi face”, a mai spus actrița.

Actrița și fiul său s-au luptat împreună în Asia Express

Anca Sigartău și băiatul ei, Teodor, au format una dintre echipele care au făcut parte din shw-ul Asia Express, difuzat de Antena 1. Cei doi au făcut declarații despre această experiență și au povestit fanilor cum s-au simțit în competiție.

„E o experință pe care noi o să o purtăm cu noi toată viața. E o dată în viață! Era o țară pe care îmi doream să o văd, așa cum îmi doresc să văd și Peru și Argentina și Brazilia și îmi doream să văd India… Este un reality show, a fost prima experiență, nu voi mai participa vreodată la un reality show, lucrurile cu care m-am confruntat sunt ieșite din comun, o cursă rămâne o cursă.Toată viața mea a fost o cursă!”, a declarat Anca Sigartău.

„A fost o experiență frumoasă, cu bune și cu rele… La un moment dat am zis că nu mai putem și că trăgeam de noi și știam unde mergem, dar la un moment dat pici psihic, ești cu psihicul la pământ”, a afirmat Teodor, fiul Ancăi Sigartău.

foto: social media

Publicat: 23 iun. 2024, 10:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×