Anca Sigartau, anunt trist: „O sa mai traiasca 6 luni”

Publicat: 27 apr. 2019, 09:37 Autor: Simona News 3

Una dintre cele mai apreciate actrite din Romania a povestit cu tristele problemele cu care se confrunta.

Anca Sigartau, fosta concurenta de la Asia Express a fost invitata la emisiunea „Stapanii vedetelor”, difuzata de Antena Stars, unde a vorbit despre cele doua pisicute ale ei, Kiki si Misha, pe care le iubeste enorm.

Din pacate, motanul Misha, in varsta de 12 ani, are probleme de santatate, fapt care a intristat-o profund pe Anca. Medicul veterinar i-a spus ca Misha o sa mai traiasca doar sase luni, pentru ca are trei sferturi dintr-un rinichi.

Anca Sigartau, anunt trist

Anca Sigartau, anunt trist

„Acum vreo 6 ani ni s-a spus ca o sa mai traiasca 6 luni. Pentru ca are trei sferturi dintr-un rinichi, atat, celalalt nu functioneaza. Are probleme cardiace. Il iubesc si am grija de el, ii dau mancare care sa aiba grija de rinichii lui.

Initial, a fost diagnosticat cu un blocaj renal, dar de fapt, in momentul in care i s-a facut ecografia, s-a vazut ca e o chestie genetica si rinichii lui se tot descompun asa…”, mărturiseşte artista.

Animalele de companie sunt cele care se sacrifica pentru noi si, de multe ori, preiau din problemele noastre de sanatate sau ne atentioneaza. De unde stiu ca nu au fost problemele mele de sanatate pe care el le-a preluat?

Este de datoria noastra sa avem grija de ei si, cu siguranta, mie imi fac bine. Eu cred ca oamenii care nu iubesc animalele isi fac mari pacate. Pentru ca, daca suntem atenti, pana si in Biblie este pomenita chestia asta, sa ai grija de animale.

Avem o singura problema, cand imbatranesc, cand te desparti de ei, cand pleaca (eu am mai avut doi caini si motanii au trait cu ei) mi-a fost foarte greu sa ma despart de ei” a spus Anca Sigartau, potrivit Spynews.

Publicat: 27 apr. 2019, 09:37 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă