Carmen de la Salciua a divortat in Saptamana Mare. Cumnata ei o acuza de infidelitate

Publicat: 26 apr. 2019, 17:43 Autor: D. C. Vedete

Este o cantareata de muzica populara pe care publicul o indrageste. Are mii de vizualizari pe Youtube si a primit numele de Regina Youtube-ului.

Carmen de la Salciua a divortat in Saptamana Mare. Cumnata ei o acuza de infidelitate. Cu toate ca sunt despartiti inca din anul 2018, cei doi soti au reusit sa divorteze acum. Pe data de 25 aprilie 2019, divortul celor doi a fost pronuntat la Judecatoria Hateg, informeaza spynews.ro.

Carmen de la Salciua a divortat cu acte de sotul ei, Culita Sterp. Cei doi s-au certat aprig in 2018, cand vedeta a fost acuzata de infidelitate. Acum, cantareata e decisa sa isi vada de viata ei, chiar daca e acuzata in continuare de cumnata ei ca a fost infidela.

Carmen de la Salciua a divortat in Saptamana Mare

Dupa ce au cucerit publicul prin frumusetea cuplului, sotii Sterp s-au certat. Ea l-a acuzat pe el de infidelitate, el o acuza pe ea de infidelitate. Dupa divort, Carmen a decis sa renunte la numele de Sterp. Geta, sora lui Culiță Sterp, a divulgat infidelitatea lui Carmen de la Sălciua pe Facebook.

„Chiar mă gândeam să nu-ti mai acordăm importanță, dar văd ca tu nu te opresti, nu noi! Chiar dacă Culita mi-a zis de atâtea ori sa nu mai zic nimic și sa te las așa. nu pot sa ma abțin și sa nu le arat oamenilor cine ești tu cu adevărat! Tu aia credincioasă și care face pe sfânta, sfânta Carmen de la Salciua! Cum a fost când te culcai cu Cosmin in miros de lumânări la hotel, in timp ce erai cu Culita? Cum a fost când stăteai sub cerul liber cu el și vă tăvăleati în iarba? Cum a fost când îți era dor de el in multe zile și multe nopți? Cum a fost când i-ai făcut melodie “De ce trăim o iubire interzisă?”, a scris Geta, pe Facebook.

Carmen de la Salciua, photoshop rusinos! Cum isi minte fanii de pe Facebook

Culita Sterp i-ar fi furat poze lui Carmen

„Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile!”, a spus la finele anului 2018 artista. Cei doi soti s-au iubit timp de doi ani.

Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Culita Sterp, inainte si dupa nunta

Publicat: 26 apr. 2019, 17:43 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×