Carmen de la Salciua, motivul divortului. Ce i-a facut sotul ei, Culita Sterp, inainte si dupa nunta

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:20 Vedete

In urma cu cateva luni, cantareata a aflat un adevar crunt din partea sotului ei: a inselat-o cu alta fata!

Carmen de la Salciua explica motivul divortului. Cantareata sustine ca l-a iubit si il iubeste pe sotul ei, dar nu poate trece peste infidelitate. Culita Sterp a inselat-o cu o alta femeie. Carmen de la Salciua sustine ca ajunsese sa se simta doar o masina de produs, nu o sotie iubita.

Cei doi au anuntat ca vor divorta, dar inca nu au depus actele. Culita Sterp le-a spus apropiatilor ca divortul nu este deloc pe rol, iar Carmen de la Salciua s-a enervat. Aceasta sustine ca nu va accepta niciodata sa fie inselata.

Carmen de la Salciua, motivul divortului

„Intr-o zi, fara ca eu sa improsc pe cineva prin emisiuni… adevarul va iesi la lumina! Da! Am vrut sa divortez! Iar daca cineva in conditiile in care e inselat si in conditiile in care se simte doar o masina de produs …accepta situatia … eu il felicit personal! La emisiunile la care am fost invitata am vorbit si am confirmat doar ce deja se stia … lumea insa a sters cu buretele!

Nu am de gand sa imi cer iertare nimanui oameni buni! Situatia prin care trec e si asa grea..nu imi pot sacrifica viata si cariera sa accept sa colaborez cu un om care mi-a adus atatea lacrimi ! Voi din pacate nu ati stiut asta niciodata! Pentru ca nu am aratat! Am vrut sa fac totul in liniste, am vrut sa am imaginea curata … fiecare problema din timpul casniciei era acoperita de cate o poza cu un status frumos … dar din pacate au cazut mastile!

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă