Kate Beckinsale, internata in spital. Vedeta a lesinat in timp ce filma serialul The Widow

Publicat: 27 feb. 2019, 18:37 Autor: D. C. Vedete

Kate Beckinsale a mai colaborat la alte proiecte din producția Amazon, la seriale precum "The Only Living Boy in New York" și comedia "Love & Friendship".

Actrița Kate Beckinsale a fost spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor care au loc în Africa de Sud pentru serialul „The Widow”, ce va fi difuzat pe canalul Amazon TV, potrivit contactmusic.net.

  • „A fost incredibil de cald, atât de cald încât a trebuit să fiu dusă la spital după ce am leșinat”, a declarat actrița în vârstă de 44 de ani.

Kate Beckinsale, internata in spital dupa ce a lesinat

Kate, care are o fiică în vârstă de 20 de ani, cu fostul partener de viață actorul Michael Sheen, a profitat de zilele de concediu pentru a se relaxa, făcând safari: „Am pieptănat un leu la un moment. A fost relaxant”.

Cu numai o lună în urmă, starul din filmul „Total Recall” a mai fost spitalizată după ce a suferit o ruptură a unui chist ovarian.

Kate Beckinsale joaca in serialul The Widow

Cele opt episoade ale serialului „The Widow” marchează un moment important în cariera actriței, iar filmările au avut loc în Olanda, în Țara Galilor și Africa de Sud. Episoadele vor fi difuzate pe canalul Amazon Prime Video în Statele Unite ale Americii și pe ITV în Marea Britanie.

  • Kate Beckinsale a mai colaborat la alte proiecte din producția Amazon, la seriale precum „The Only Living Boy in New York” și comedia „Love & Friendship”.

Actriţa britanică Kate Beckinsale s-a remarcat şi în alte producţii cinematografice de succes, precum „Pearl Harbor”, „Van Helsing”, „Aviatorul/ The Aviator”, „Total Recall. Memorie programată” şi „Eliza Graves”.

Publicat: 27 feb. 2019, 18:37 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă