Probleme la metrou pe Magiastrala 1 cu 3. Abia in seara aceasta se va incerca remedierea problemei

Publicat: 27 feb. 2019, 17:17 Autor: Simona News 3
Probleme la metrou pe Magiastrala 1 cu 3. Abia in seara aceasta se va incerca remedierea problemei

Intarzieri mari pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unui deranjament tehnic.

Circulatia trenurilor se desfasoara cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de timp, insa reprezentatii Metrorex spera ca in aceasta seara sa rezolve situatia.

Probleme la metrou pe Magiastrala 1 cu 3

Probleme la metrou pe Magiastrala 1 cu 3

„Informăm publicul că astăzi, 27.02.2019, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor. Situația este cauzată de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, au anunțat, miercuri, reprezentanții Metrorex.

Aplicatie pe mobil pentru Metrorex

Metrorex doreste ca in viitorul apropiat sa implementeze o aplicatie pe mobil, si in acest sens a lansat un anunt de consultare a pietei pentru o aplicatie mobila.

„Metrorex a început demersurile pentru dezvoltarea unei aplicații mobile care are ca scop îmbunătățirea experienței de călătorie cu metroul. Rolul principal al aplicației este facilitarea accesului elevilor și studenților la serviciile metroului.

Totodată, prin intermediul aplicației, călătorilor li se transmit în timp real informații cu privire la călătoria lor. Aplicația va fi însoțită de notificări care vor apărea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunța pe acesta de eventualele modificări ale călătoriei sale.

Anunțul de consultare a pieţei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achiziții publice. Astfel, specialiştii din domeniu sunt rugați să transmită sugestii sau propuneri, astfel încât societatea să determine valoarea estimativă a contractului de realizare a aplicaţiei, pe care îl va scoate ulterior la licitaţie. Câştigătorul ar urma să se ocupe şi de mentenanța și de actualizările aplicaţiei.

Propunerile pot fi transmise Metrorex până pe 15 martie 2019” a transmis Metrorex, intr-un comunicat, potrivit Digi24.

Publicat: 27 feb. 2019, 17:17 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×