Drake e cel mai bine vandut artist din 2018. Ce premii a obtinut cu ultimul album

Publicat: 27 Feb. 2019, 16:25 Vedete

Cel de-al cincilea album de studio lansat de artistul canadian, "Scorpion", cu un titlu inspirat de semnul zodiacal al cântărețului a rupt!

Drake e cel mai bine vandut artist din 2018. Cântărețul canadian Drake este cel mai bine vândut artist al anului 2017, a anunțat International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global, potrivit site-ului asociației.

Drake este singurul artist care a obținut de mai multe ori acest titlu din partea IFPI, prima dată fiind în 2016. Lansat în iunie 2018, albumul a stabilit mai multe recorduri în prima săptămână, fiind, printre altele, primul material discografic care a depășit pragul de un miliard de stream-uri pe toate platformele, la nivel global.

Drake, cel mai bine vandut artist din 2018

Potrivit Apple Music, albumul s-a situat pe primul loc în topuri în 92 de țări. Anul trecut, titlul de cel mai bine vândut artist i-a fost acordat lui Ed Sheeran. Printre artiștii care au primit acest titlu se mai numără One Direction (2013), Taylor Swift (2014) și Adele (2015).

Topul de anul acesta a fost completat de BTS, pe locul al doilea, Ed Sheeran, Post Malone, Eminem, Queen, Imagine Dragons, Ariana Grande, Lady Gaga, Bruno Mars. Topul include vânzările de albume în formate fizic şi digital, vânzările de single-uri şi audițiile în streaming.

Drake, acuzat ca a molestat o minora

Drake a fost implicat intr-un scandal de proportii! E acuzat ca a facut lucruri interzise cu o minora si totul a fost filmat. Drake a fost acuzat de gesturile compromitatoare chiar la inceputul acestui an.

Momentele jenante pentru barbatul celebru s-au petrecut in anul 2010, in timpul unui concert. Filmuletul socant a fost publicat in mediul online. Din cauza ca tanara cu care se saruta era minora, cantaretul ar putea ajunge in spatele gratiilor.

Cine e Drake

  • În vârstă de 32 de ani, Drake a devenit cunoscut inițial ca actor, în serialul „Degrassi: The Next Generation”, difuzat la începutul anilor 2000. Și-a lansat albumul de studio de debut, „Thank Me Later”, în 2010, iar acesta s-a situat pe primul loc în U.S. Billboard 200 și a fost recompensat cu un disc de platină.
  • Următoarele albume, „Take Care” (2011) și „Nothing Was the Same” (2013), au fost la fel de bine primite, primul aducându-i și un premiu Grammy. De-a lungul carierei, Drake a vândut peste 20 de milioane de albume, peste 100 de milioane de single-uri la nivel global și a mai primit, printre altele, trei Grammy, trei Juno Awards, șase American Music Awards și 15 Billboard Music Awards.

Genial! Drake a fost la Mc Donald’s intr-o seara sa isi ia un burger. Bacsisul COLOSAL pe care l-a lasat tipei de la casa l-a facut erou peste noapte

Publicat: 27 Feb. 2019, 16:25 Vedete
Pe aceeași temă