Cale ferata Ploiesti-Suceava. Guvernul are in plan o constructie colosala in tara

Publicat: 27 feb. 2019, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro News 2
Cale ferata Ploiesti-Suceava. Guvernul are in plan o constructie colosala in tara

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, includerea pe lista proiectelor strategice o cale ferata.

Cale ferata Ploiesti-Suceava. Guvernul are in plan o constructie colosala in tara. Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la începutul ședinței de Guvern, includerea pe lista proiectelor strategice pentru a fi dezvoltate în parteneriat public-privat a unei căi ferate de mare viteză Ploiești-Suceava, pe o distanță de 505 km.

  • “Numărul proiectelor de investiții strategice pe care le vom demara în parteneriat public-privat ajunge la 22. Linia ferată de mare viteză Ploiești-Suceava va avea o lungime de aproximativ 505 km și va reduce semnificativ timpul de legătură dintre Capitală și principalele orașe de pe traseu”, a spus premierul Dăncilă.

Cale ferata Ploiesti-Suceava, proiectul Guvernului

Ea a mai arătat că va fi creată și posibilitatea realizării unor conexiuni cu Republica Moldova. Proiectul urmează să fie pregătit în perspectiva atribuirii în parteneriat public-privat de către Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză, a mai spus premierul.

  • ”Acest proiect strategic de investiții urmează să fie pregătit în perspectiva atribuirii în parteneriat public-privat de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză”, a conchis Dăncilă.

Se muta Gara de Nord, din Bucuresti! Ce planuri are primarul Sectorului 1 si in ce se va transforma actuala gara!

Publicat: 27 feb. 2019, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro News 2
Pe aceeași temă
×