A cheltuit o avere si s-a transformat in Meghan Markle, dar multi i-au spus ca nici nu seamana cu Ducesa de Sussex! De ce a facut o obsesie VIDEO

Publicat: 06 mart. 2019, 09:34 Autor: madalina m. News 3

Femeia din imagini a cheltuit foarte multi bani, in speranta ca va ajunge sa arate precum Meghan Markle, sotia Printului Harry.

Xochytl Greer are varsta de 36 de ani si nu s-a lasat pana cand nu si-a indeplinit visul. Tanara s-a transformat in Meghan Markle cu ajutorul operatiilor estetice. Insa, criticii i-au tot spus ca nici macar nu seamana cu indragita ducesa.

Cand a auzit una ca asta, femeia a inceput sa faca o obsesie tot mai mare pentru idolul sau. Chiar si la capitolul vestimentatie, tanara originara din Houston, in Texas, Statele Unite, a avut mare grija. Ea vrea sa arate precum o copie a sotiei Printului Harry in toata regula. A investit si foarte multi bani in aceasta transformare de zile mari.

Femeia din America nu s-a oprit pana cand nu s-a transformat in Meghan Markle. A cheltuit foarte multe mii de dolari, si de curand a marturisit ca fiica ei o confunda cu Ducesa de Sussex. Totodata, a inceput seria de operatii estetice cu doar patru luni de zile in urma.

Xochytl Greer a facut o reala obsesie pentru Meghan inca de cand aceasta juca in serialul „Suits”. A indragit-o foarte mult pe fosta actrita si a decis ca vrea sa arate exact ca ea. Pentru a putea face acest vis sa devina realitate, tanara a cheltuit nu mai putin de 30.000 de dolari.

Mai mult, cand a mers pentru prima ora la esteticiana, femeia de 36 de ani din SUA a cerut sa ii fie modificat nasul. A povestit ca si l-a rupt cu 12 ani in urma, asa ca a vrut sa ii fie remodelat dupa cel al sotiei Printului Harry. De asemenea, si-a dorit sa scape de grasimea de pe burta, pentru a avea un trup zvelt.

Pe lista interventiilor estetice se mai numara si o remodelare a coapselor, ridicarea posteriorului, o interventie la ochi, dar si marirea buzelor. Fetita acesteia, de doi ani, pare sa fie cea mai incantata de transformarile mamei. Tanara a povestit ca e strigata mereu „Meghan” in casa si ca este multumita de noile ei atuuri fizice. „Nu mi se pare ca sunt identica perfect cu Meghan, dar am trasaturi care arata exact ca ale ei”, a povestit femeia.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 06 mart. 2019, 09:34 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă