A cheltuit o avere si s-a transformat in Meghan Markle, dar multi i-au spus ca nici nu seamana cu Ducesa de Sussex! De ce a facut o obsesie VIDEO

Publicat: 06 Mar. 2019, 09:34 News 3

Femeia din imagini a cheltuit foarte multi bani, in speranta ca va ajunge sa arate precum Meghan Markle, sotia Printului Harry.

Xochytl Greer are varsta de 36 de ani si nu s-a lasat pana cand nu si-a indeplinit visul. Tanara s-a transformat in Meghan Markle cu ajutorul operatiilor estetice. Insa, criticii i-au tot spus ca nici macar nu seamana cu indragita ducesa.

Cand a auzit una ca asta, femeia a inceput sa faca o obsesie tot mai mare pentru idolul sau. Chiar si la capitolul vestimentatie, tanara originara din Houston, in Texas, Statele Unite, a avut mare grija. Ea vrea sa arate precum o copie a sotiei Printului Harry in toata regula. A investit si foarte multi bani in aceasta transformare de zile mari.

Femeia din America nu s-a oprit pana cand nu s-a transformat in Meghan Markle. A cheltuit foarte multe mii de dolari, si de curand a marturisit ca fiica ei o confunda cu Ducesa de Sussex. Totodata, a inceput seria de operatii estetice cu doar patru luni de zile in urma.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 09:34 News 3
Pe aceeași temă