Meghan Markle si Kate Middleton, hartuite de fani. Ce anunt a facut Palatul Buckingham

Publicat: 05 Mar. 2019, 18:20 Vedete

Palatul Buckingham a facut un anunt de ultima ora, legat de o noua problema care a aparut in sanul casei regale.

Meghan Markle si Kate Middleton, hartuite de fani! Vedetele au ajuns sa fie tinta atacurilor de pe retelele sociale. Cele doua ducese au de suferit din cauza comentariilor rautacioase, sau ale amenintarilor. Ambele, in varsta de 37 de ani, au fost tinta atacurilor lansate de catre internauti.

S-ar parea ca faima lor vine cu un anumit cost, pentru ca atat sotia Printului William, cat si cea a lui Harry au fost vizate de oamenii rau-voitori. In acest sens s-ar parea ca a fost declarat si un razboi. Asta pentru ca reprezentantii casei regale au promis ca vor merge la politie si vor depune plangeri impotriva internautilor care mai lanseaza comentarii ce au tenta de hartuire.

Palatul Buckingham a lansat deja si o serie de reguli, destinate celor care vor sa comenteze pe conturile de pe retelele sociale pe care le au membrii familiei regale. Toate conturile sunt supervizate de catre reprezentanti si astfel vor fi monitorizati si hartuitorii.

Meghan Markle si Kate Middleton, hartuite de fani

Cele mai noi victime ale comentariilor rasiste sau misogine au fost Meghan Markle si Kate Middleton. S-ar parea ca acestea au primit replici dure pe Instagram si Twitter, iar recent sotia lui Harry si-a inchis toate conturile de pe social media. Totodata, reprezentantii de la Palatul Buckingham le-au cerut celor care lasa comentarii pe conturile oficiale sa dea dovada de „bunatate, bun simt si respect”.

Regulile spun clar ca internautii nu au voie sa faca nici afirmatii „defaimatoare, obscene sau care sa instige la ura”. Acest pas a fost facut dupa ce pe astfel de conturi erau lasate si materiale violente, discriminatorii sau cu un continut sexual inadecvat. In Anglia, Politia poate sa actioneze in asemenea cazuri.
„Exista unelte automate care ajuta la stergerea unor astfel de comentarii, dar uneori este necesar ca ele sa fie luate la mana. Sunt totusi mii de astfel de comentarii.

E nevoie doar de cativa oameni pentru a starni o conversatie extrem de agresiva. Problema aici este cum se comporta unii oameni cu altii”, a fost de parere un apropiat al familiei regale. S-a aflat unde va naste Meghan Markle! De ce se crede ca Ducesa de Sussex va alege o clinica americana

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 05 Mar. 2019, 18:20 Vedete
Pe aceeași temă