Meghan Markle si Kate Middleton, bataie ca-n filme! Actritele care le interpreteaza au facut un show exploziv pentru un pictorial inedit

Publicat: 02 mart. 2019, 11:28 Autor: Simona Vedete

In acele poze se poate vedea cum "Meghan' o tine de par pe "Kate" si o taraste prin camera.

Pictorialul a venit ca o satira la presupusa neintelegere dintre Ducesa de Cambridge si Ducesa de Sussex si a fost dus la extrem, unde asa zisele „ducese” se bat ca la usa cortului.

Toate scena s-a produs ca urmare a tensiunilor de la Palatul Kensington. Artista Alison Jackson a decis sa dea ‘viata’ rivalitatii dintre cele doua dusele si asa au aparut fotografiile care au socat si amuzat in acelasi timp Anglia.

In acest sens, doua actrite care seamana extrem de bine cu Kate Middleton si Meghan Markle au fost platite pentru a simula o bataie ca-n filme, iar rezultatele se vad in poze.

Meghan Markle si Kate Middleton, bataie ca-n filme

Meghan Markle si Kate Middleton, bataie ca-n filme

„Meghan” domina lupta, iar in poze se poate vedea cum aceasta o pune la pamant pe „Kate” si o trage prin camera ce seama cu una de la palat, tinand-o puternic de par.

Alison Jackson, cunsocuta pentru pozele ‘montate’ cu Donald Trump, Barack Obama si Boris Johnson, vrea sa arate ce se intampla in spatele usilor inchise de la Palatul Regal.

Artista britanica premiata cu premiul BAFTA a decis sa se distreze aratand rivalitatea dintre cele doua ducese, hciar daca reprezentantii familiei regale au negat orice fel de neintelegere, potrivit Daily Mail.

Harry si Meghan sunt decisi, se muta de la Palatul Kensington pentru a sta departe de tensiuni existente. Deocamdata cei doi frati si-au separat spatiul din palat, divizandu-l in doua pentru a crea birouri separate. In scurt timp insa, Ducii de Sussex se vor muta intr-o casa cu 10 dormitoare la Frogmore Cottage, din incinta Castelului Windsor, primita ca dar de nunta de la Regina Elisabeta a II-a.

Foto: Alison Jackson

Publicat: 02 mart. 2019, 11:28 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă