Prezentatoarea tv are cancer la san. Cynthia Newsome le-a povestit fanilor ce lupta duce cu boala

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:46 Ciao.ro

Este una din cele mai indragite prezentatoare tv de la Action News, dar a fost lovita de o tragedie. Are cancer la san si lupta e acerba!

Prezentatoarea tv are cancer la san. Cynthia Newsome le-a povestit fanilor ce lupta duce cu boala. Prezentatoarea tv a ales sa le scrie fanilor ei o scrisoare deschisa. Povestea luptei pe care o duce cu cancerul la san a fost publicata pe kshb.com.

„As putea sa incep simplu, spunandu-va diagnosticul meu. Dar va voi povesti in alt mod noua provocare din viata mea. Am crezut ca am terminat cu cancerul. 25 februarie 2012 a fost cea mai fericita zi din viata mea. Am terminat ultima sedinta de radioterapie pentru cancer la san. Era un final de 8 luni chinuite.

Prezentatoarea tv are cancer la san

Am facut 8 runde de chimioterapie, o lumpectomie și 33 de tratamente cu radiație. Sotul meu a venit la spital in acea zi cu 33 de baloane roz, cate unul pentru fiecare tratament. Am scris mesaje din biblie pe ele si le-am impartit celor din spital, pacienti si asistente.

Spusesem adio cancerului, era cea mai fericita zi din viata mea. Dar boala nu terminase cu mine, ci doar ma pusese pe pauza. Acum, la 7 ani de la acea zi, ma lupt din nou cu cancerul. Pe 8 februarie 2019, la 8 ani de la prima diagnosticare, medicul m-a informat ca am iar cancer.

Prezentatoarea TV a murit de cancer! Doliu urias in televiziune

Cynthia Newsome are 3 tumori in organism

Nu am plans, am fost doar socata. Nodulul era cancer. Credeam ca, dupa 7 ani de stat fara cancer, boala nu mai are cum sa reapara. M-am inselat. M-am dus acasa si i-am spus lui Ed, sotul meu. Nu a tresarit, a zis doar „Gata! Hai sa ne apucam de tratament.” El este sprijinul meu.

Pe langa nodulul de la san, medicii mi-au mai gasit doua tumori. Una este în ganglionii limfatici, sub brațul meu drept, și a doua este sub sanul meu stâng, în peretele toracic. Doctorul mi-a spus ca am cancer metastatic. Adica am cancer de san in stadiul patru care s-a raspandit in corp.

Cancerul meu la san este triplu negativ. Adica nu a fost cauzat de gena cancerului, de nivelul de estrogen sau de progesteron. In prezent, cancerul meu e izolat in 3 tumori si trebuie sa incep tratamentul pentru a le ucide”, a marturisit prezentatoarea Cynthia Newsome.

Ceaiul care distruge celulele canceroase în 48 de ore. Cum îl prepari

Publicat: 01 Mar. 2019, 17:46 Ciao.ro
Pe aceeași temă