BOMBA! Alessandra Stoicescu gravida la 42 de ani! Cum a anuntat vedeta Antena 3 chiar de 1 Martie ca este insarcinata?!

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:51 Vedete

Ploua cu gravide in grupul Antenei 1 iar Alessandra Stoicescu este ultima dintr-un sir lung de vedete care au anuntat ca sunt gravide.

Alessandra Stoicescu gravida la 42 de ani! Vedeta Antenei 3 a facut anuntul! Alessandra Stoicescu a anuntat de 1 Martie ca este gravida intr-o postare pe Facebook. Prezentatoarea Antenei 3 a primit mii de felicitari.

La 42 de ani, vestea vine cum nu se poate mai bine pentru ea și soțul său, Sergiu Constantinescu. „Primul nostru boboc de floare”, a scris prezentatoarea de la Antena 3 în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Alessandra Stoicescu este casatorita cu Sergiu Constantinescu inca din 2013 iar nasa lor de cununie a fost Gabriela Firea impreuna cu sotul ei, Florentin Pandele. Cei doi nu au ascuns niciodata ca isi doresc un copil, dar pana acum s-au concentrat mai mult pe carierele lor, dar acum minunea s-a intamplat.

Intr-un interviu mai vechi de acum 5 ani Alessandra Stoicescu vorbea despre posibilitatea de a avea un copil: „Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a mărturisit Alessandra la acea vreme.

Alessandra Stoicescu gravida la 42 de ani! Vedeta Antenei 3 a facut anuntul!

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:51 Vedete
Pe aceeași temă