Bomba la Digi 24! Una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului paraseste statia dupa 6 ani!

Publicat: 01 mart. 2019, 13:03 Autor: D. C. Vedete

In aceasta perioada Digi 24 trece printr-un proces de reorganizare si se pare ca mai multe vedete si mai multi angajati au fost concediati.

Adriana Nedelea concediata de la Digi 24! Pleacare bomba de la postul de stiri! Jurnalista Adriana Nedelea și-a anunțat plecare de la Digi24, televiziune la care a prezentat știri în ultimii șase ani. A fost pe post din 1 martie 2013 și a anunțat plecarea pe 1 martie 2019.

Prezentatoarea a anunțat pe pagina sa de Facebook despărțirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur și simplu am decis să închei astăzi colaborarea. Relația mea cu Digi este un privată și îmi doresc să rămână așa”, a mai adăugat ea.

Plecarea Adrianei Nedlea de la Digi 24 este inca una din lunga serie de persoane care au demisionat sau au fost concediate de postul de stiri. Pe langa Tudor Musat si Cristian Turturica, acum a venit si randul Adrianei Nedelea sa fie inlaturata de la pupitrul stirilor.

Adriana Nedelea, concediata de la Digi 24

„1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou. Primavara placuta, tuturor!” a fost postarea de pe Facebook prin care Adriana Nedela si-a anuntat despartirea de Digi 24.

Publicat: 01 mart. 2019, 13:03 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×