Mesajul Ronei Hartner dupa operatie. Ce le-a scris fanilor de 1 Martie VIDEO

Publicat: 01 mart. 2019, 12:07 Autor: Ioana Cioflan News 3

Saptamana aceasta, vedeta a fost supusa unei interventii chirurgicale de inlaturare a unei tumori pe care o avea pe colon.

In urma cu o saptamana, Rona Hartner s-a simtit rau. Aceasta a mers la medici chiar inainte de a pleca in Franta, la iubitul ei. Din nefericire, a fost retinuta in tara si internata de urgenta acum o saptamana, vineri. A fost operata la Spitalul de Urgenta Floreasca luni. Dupa operatie, Rona Hartner a ajuns direct la Terapie Intensiva.

Rona Hartner a fost operata de tumora pe colon. Artista nici nu stia ca sufera de aceasta boala crunta. Iubitul ei a stat langa ea in fiecare zi, inainte si dupa operatie. Din fericire, Rona Hartner se simte bine, dupa cum sustine chiar ea, pe conturile de socializare unde a fost extrem de activa.

Mesajul Ronei Hartner dupa operatie

  • „Mărțișor binecuvântat vă doresc!”, le-a urat fanilor sai, in prima zi de primavara.

Ce spune Rona Hartner despre boala ei

“Sunt bine. Mă ţine credinţa, speranţa şi nu vreau să cultiv frica. Am venit în România pentru «Scena Misterelor» (n.r.: noul show prezentat de Dan Negru la Antena 1), trebuia să plec joi în Franţa. De miercuri nu mă simţeam în apele mele, aveam o stare rea de oboseală, începusem să mă balonez, eram în prag de ocluzie intestinală. Înainte să mă duc la avion, doctorul mi-a zis că mă va opera de urgenţă.

Dacă luam avionul, mi se umflau membrele şi făceam ocluzie intestinală. La tomograf s-a văzut că am o tumoră la colon, asta mă seca de puteri. Era o stare surdă de rău. Am făcut investigaţii în Franţa, dar nu dădeau nimic. Nu iau medicamente decât dacă spune doctorul. Să vedem ce hram are tumora peste vreo lună. Vom opera acum ce e de operat. Am anulat avionul, a rămas cu mine Herve. Aseară, ne-am uitat la film şi rugăciune la greu. Primim familia, vizite, îi liniştim pe toţi. Îi rog pe toţi să aprindă o candelă pentru mine”, a declarat Rona pentru Antena Stars.

Medicii s-au temut pentru Rona Hartner

„Este o operaţie complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operaţiei. În funcţie de acest lucru, se poate lua o decizie”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Publicat: 01 mart. 2019, 12:07 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă
×