Rona Hartner, tumora pe colon! Vedeta a fost internata de urgenta. Cand se opereaza VIDEO

Publicat: 24 Feb. 2019, 13:32 News 3

Probleme grave de sanatate pentru actrita, cantareata si vedeta de televiziune care a fost prezenta in multe sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva.

Rona Hartner are o tumora pe colon! A fost depistata saptamana aceasta, cand s-a simtit rau si a mers la medic. Si-a facut o serie de analize si tumora a aparut la ele. Doctorii ei au decis sa o interneze de urgenta. Rona Hartner va fi operata luni, 25 februarie 2019, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Rona Hartner urma sa se intoarca in Franta. Dar i s-a facut rau si a decis sa mearga la spital sa afle ce se intampla. Dupa ce au venit rezultatul analizelor, medicul nu a lasat-o sa plece. I-a spus ca are o tumora pe colon si, din fericire, este operabila.

Mâine de dimineaţă urmează să fie operată de urgență. Aceasta se afla în România pentru a filma o emisiunea la Antena 1.

Rona Hartner are o tumora pe colon VIDEO


„Am avut o mică stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgență. Au găsit ceva la tomograf care nu e prea bun vreau doar să spun tuturor să nu vă fie frică să mergeți la doctor când vă simțiți rău.

Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar este vorba despre o tumoare, nu mi-e frică să o oprez în urgență. Este cea mai bună soluție. Vă rog să vă rugați pentru mine”, a transmis vedeta pe contul personal de Facebook, intr-un clip video filmat de ea.

Publicat: 24 Feb. 2019, 13:32 News 3
Pe aceeași temă